IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Waiting for spring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Shyvana

avatar

Profile
Number of posts : 182
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Waiting for spring vr 4 maa 2016 - 12:40


s h y v a n a

Lange passen bewogen haar lichaam vooruit. Al de hele winter voelde ze zich een grote, levende haarbal. Haar blauwe ogen stonden vermoeid. Ze heeft wat op en neer gerend om elk paard in Minanter uit haar hoofd te leren kennen. Ze vond het haar plicht om elk paard te kennen zodat ze makkelijker verslag uit zou kunnen brengen. Ze had haar broer al een keer meegemaakt. Die lachte haar ongelovelijk hard uit. Hij geloofde eigenlijk niet dat zij nu een General was. Hij vond zichzelf een veel betere keuze.

Heel soms betrapte Shyvana zichzelf er ook op, dat ze zich af vroeg waarom juist zij was gekozen. Zo bijzonder was ze toch niet? Ze was nuchter en wist dingen inderdaad snel op te pikken, maar verder? General? Het was een eer, en die eer was tegelijkertijd een last. Het was nu namelijk haar taak om op de andere paarden te letten wanneer de blauwe maan zich zou laten zien.

Ze vond een boom die er erg verlokkelijk uit zag. Ze duwde dan ook haar lijf tegen de boom en schuurde er tegenaan. Oh, heerlijk. Ze hief haar hoofd en bewoog haar lippen over elkaar heen. Heerlijk vond ze het. Grote plukken zwarte vacht bleven aan de boom hangen en haar eigen vacht leek nu grijs door het vet die haar in de winter warm hield. Langzaam liep ze verder. Ze was niet ver van de kudde af en haar blauwe ogen hield deze dan ook een beetje in de gaten. Haar lange witte manen vielen als een deken over haar hals en met elke ademhaling waren er witte dampwolkjes die opstegen. Wat een dag, wat een omgeving...

In her eyes
Flowers could be seen

Terug naar boven Ga naar beneden

Waiting for spring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Mahidevran Rose of Spring.
» Shadowfyre ~ young pegasus mare in her first heat (pls respond!)
» Athena's Cabin
» Spring Den
» Claus van Heightz's Magic; Requip: The Assassin [Waiting for approval]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Minanter-
» CHATBOX