IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Dfbxnf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Dfbxnf wo 25 mei 2016 - 19:58


Don't you see? The catastrophe is me.
My very existence is an affront to
everything that is natural and good


GENERAL
NAME || Vyndi Montgomery
AGE || Unknown -Looks 20-
GENDER || Female
SPECIES || Unknown
FACECLAIM || Crimson Avenger
CLASS || Rider
PET || Acnologia -dragon-


RELATIONSHIPS
NAME || AGE || CLASS
Something about dat person


LOOKS
SKIN COLOR || Pearly white
HAIR COLOR || Ruby red
HAIR LENGHT || Quite long over her shoulders
EYE COLOR || Burning amber
BODY TYPE || Slender. She looks smaller and younger than she actuall is
SCARS || Multiple small ones over her belly, legs and arms
WEAPON || Willbreaker -Jagged tooth dubble edge longsword-


PERSONALITY
POSITIVE TRAITS || Attractive, Calm, Caring, Clean, Clever, Disciplined, Generous, Mature, Perfectionist, Serious, Skillful, Wiste
NEUTRAL TRAITS || Aggresive, Businesslike, Determined, Intense, Mystical, Old-Fashined, Proud, Pure, Skeptical, Stubborn, Unreligious
NEGATIVE TRAITS || Arrogant, Babaric, Brutal, Cold, Cruel, Demanding, Destructive, Disturbing, Envious, Hateful, Impatient, Insensitive, Moody, Obsessive, Power-Hungry, Selfish, Strong-Willed, Treacherous, Venomous,


HISTORY
Mijn leven begon lang geleden, lang lang voordat jij en elk ander op deze wereld geboren was. Want als ik je mag uitleggen, ik ben officieel de eerste vrouw ooit op aarde gezet door onze geweldige God. Ik ben geschapen uit zijn hand en zelfs voor Adam op de wereldbol stond. Ik ben geschapen naar perfectie maar niets kan perfect zijn, ik moest een kwaal hebben en god maakte dat mijn honger naar bloed. Het was de bedoeling dat ik en Adam de stamouders zouden zijn van elk menselijk wezen maar denk je dat ik me laat inpalmen door zo'n zielige lafaard als hij? Ik verzette me bijna had ik almachtige heer zelf vernietigd voor ik mee werd gesleurd met Lucifer naar de duisternis van de hel.

Einde verhaal? No way, meneer Lucifer mocht dan wel graag zijn tijd verdoen in de diepe trochten van de hel ik ontsnapte om opnieuw op de aarde me voort te kunnen bewegen. Ondertussen was mijn vervanger al gecreeerd en luisteren deed ze als een fokschaap zette ze het mensenvolk voort en eeuwen leefde ik in eenzaamheid. Ik zag alle gruwelijke daden die aangericht werden maar hoe graag ik ook wou ik kon niet sterven. Mijn verbanning naar de hel had mij onsterfelijkheid gegunt. Een vloek net zoals een gave. En mijn eeuwige dorst bleef, de eeuwige honger naar het ijzerachtige bloed.

Na eeuwen isolement kon ik het niet meer aan, ik kon niet leven onder de zwakheid van deze mensen maar kon ook niet meer in mijn eentje blijven. Ik was er achter gekomen dat er een kracht in mij zat die anderen kon maken zoals mij. Ik had het eerder geprobeerd op een kind die het niet aankon en stierf, maar een volwassene zou het aan moeten kunnen toch? Ik vond iemand die ik wou veranderen in een schepsel zoals mij. Het gehele experiment liep echter verkeerd uit en de man liet me voor dood achter na een zwaar gevecht. Dat was het begin van het uit de hand lopen van mijn volk. Hij dacht echter dat hij zo van me af was. Opnieuw iemand die zich vergistte. Ik vernietigde hem en nam de macht opnieuw in mijn handen. De enkele nieuwelingen die hij gecreëerd hadden had ik al snel in het gareel en besefte me wat ik precies kon doen met deze creaturen. De wereld overnemen was direct het plan waar ik aan dacht. Of tenminste meneer daar bovenin op zijn plaats zetten.

Mijn plan werkte en al snel was ik een koningin en godin voor elk van mijn soort, iedereen kon mij en respecteerde of vreesde me ik had alles wat ik maar kon dromen tot.. Ik hem ontmoette. Het was ergens mid 18e eeuw dat ik voor het eerst anders dacht over mijn leven. De lange blonde gestalte was een soldaat in hart en nieren. Ik wist dat ik hem nooit zo'n monster als mij kon maken en stapte van mijn troon af om een menselijk leven met hem te beginnen. Tenminste zo menselijk als het kon. Ik was gelukkig, gelukkiger als ik ooit kon zijn, tot er op een dag een smeekbede weerklonk. Ik moest mijn even gelukkige leven achter me laten en opnieuw strijden voor mijn leven. Er was een land ver weg van mijn stervelijke paradijsje waar andere wezens woonde dan de mensen ooit dachten. Elven, Tovenaars en Ridders ze leefde in vrede met elkaar samen maar waren er op uit elke laatste monster af te slachten, iets wat ik niet toe kon staan.

Ik kwam er achter dat onder het riddervolk in deze verre landen familie van me leefde. Een koning en koningin alsof het niet beter kon. Maar ik was het meest geinteresseerd in het prinsesje, zo jong en kneedbaar ik besloot iemand op haar af te sturen en haar een van ons te maken. Vervolgens vernietigde ik haar familie waardoor er een nieuw gezin op de troon kwam. De Muzen familie.. Ik had gehoopt dat deze familie zich kalm zoude houden maar dat bleek niet zo te zijn de jonge Jasmyn nieuw toekomstig koningin van de ridders was vastberaden mij te vernietigen met haar nieuwe vriendin Mimi Telrûnya prinsesje van de Elven. Dezelfde Mimi die altijd zo'n goede band had gehad met mijn nichtje Roxanne. Alsof het allemaal niet erger kon werd Setherian Fel'dan benoemd tot leider van de Tovenaars. Ik wou plannen smeden met de tovenaar die duistere krachten bezat maar inplaats daarvan besloot hij verliefd te worden op dat Telrûnya wicht! Samen waren de drie er maar wat op uit om mijn leven te beëindigen tot.. Mariah uit het niets opdook. De zuster van Mimi had het kleine wizard meisje gevonden in de diepe grotten van de tovenaars en dat kind naar Setherian gebracht die haar aannam als zijn eigen kind. Ik kon het niet laten dit kind te teisteren en zo Setherian gek te maken. Misschien mijn grootste fout ooit, maar ik had wel meer fouten gemaakt die me vanzelf zouden inhalen. Fouten zoals nog een maal mijn hart uitgeven. De zwartharige jongen was leider geweest van de groep vampiers die zich huisde in mijn nieuwe leefgebied. Ik kan zijn gezicht nieteens meer voor mijn ogen halen. Joey.. De tijden waren zo mooi geweest en toch zo snel voorbij gegaan. Toen de onvermeidbare oorlog kwam verdween hij en nam misschien wel het laatste beetje van mijn warmte mee. We verloren de oorlog en ik werd bijna vermoord, niet zonder Mimi Telrunya vampier te maken en haar mee te nemen dan.

De tijden gingen zo snel en voor ik het doorhad waren wij compleet vertrokken uit het gebied. Ik leek mijn grip op mijn volk te verliezen en stelde iemand anders aan als leider. Ken.. Als er iemand interesanter als hij is geweest kan je mij lekschieten. Hij haalde werkelijk waar het slechtste in mij naar boven en ik genoot er met volle teugen van. Voor het volk daarintegen was ik niet meer die gevreesde Queen, maar eerder Ken's sletje. Ze mochten denken wat ze wilden. Ze zijn nu toch dood. Ik heb ze zien branden voor ik vertrok. Ik had een plan met Ken, Checkmate. We zouden iedereen verslaan samen heersen. Maar puntje bij paaltje waren het de vreselijke kinderen van die drie die mij tegenzaten. Mariah speelde een ziek spel met me dat ze dankzij mij geleerd had. Ik stapte in de val door mijn eigen fouten. En toen ik toe moest kijken met Ken aan mijn zeide besloot ik een nieuw leven te beginnen.

Opnieuw vertrok ik ver weg en startte een school. Het zou het begin zijn van een nieuw tijdperk en een begin van een nieuwe oorlog tegen degene die mij op deze wereld gezet had. Ik liet Ken achter me. Misschien vind ik hem ooit nog. Misschien ook niet. Hij is niet langer de mijne om te bespelen. Ik heb nieuwe onderdanen. Het St. Montgomery was een school waar iedereen welkom was, het was mijn persoonlijke speelterrein zonder regels en enkel mijn gezag. Uiteindelijk bleek dit niet de beste keuze te zijn en op een avond met iets teveel alcohol in mijn systeem was mijn hoop op wraak naar de grond gebrand. Echter kon ik er niet om janken, ik was nodig voor andere taken en opnieuw verplaatste ik mijn totale leven. Al moet ik wel zeggen dat het schoolbestaan een heuze hobbie is geworden. De volgende school waar ik aankwam had ik ook al vrij snel onder mijn gezag. Dephora High. Zou dit dan mijn kans voor wraak kunnen worden?

Mijn verhaal, al die jaren zal ik nooit vergeten maar ik heb een nieuwe toekomst. Een verleden is enkel woorden op papier waar nieuwe woorden bij kunnen komen. Elke dag opnieuw. Mijn naam is Vyndi Montgomery. De eerste mens, Queen der duisternis en een Godin die deze wereld bewandeld. Ik ken mijn doel in dit leven. En ik zal het nooit uit mijn ogen verliezen. Een dag zal deze wereld van mij zijn en zal iedereen voor mij buigen. Op een dag heb ik ieder levend wezen in mijn handen. Tot die dag zal ik niet rusten, nooit..

I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Dfbxnf do 18 aug 2016 - 22:33
Jaja het is dan eindelijk zover. De mama is weer een jaartje ouder en dat moet gevierd worden natuurlijk. En hoe zouden we dat nou beter kunnen vieren dan met hele hele diepe gesprekken en liefdesbetuigingen van je Squad. Take it away Wazz~

Hi Maaike!Het was lastig om dit te schrijven, omdat we momenteel samen (met Merijn en Amber) in een hotel in Duitsland zitten en je slaapt praktisch naast me dus echt privacy heb ik niet. Vandaar dat t meeste maar is geregeld terwijl je nog even buiten ging wandelen (ja ik pak mn kans). Het punt is, je bent oud en onze vreemde cultuur vind dat iets om te vieren. Mja ieder zn eigen ding. In de cariben vierden ze juist feest wanneer iemand doodging. Niet het geval hier, wat dat betreft ben je nog jong. Maarja Duitsland, Gamescom, toch wel een van de dingen waardoor we zo close zijn geworden: games. En ik ben nog steeds heel blij dat we zulke goede vrienden zijn geworden, want wie had ik anders om dit mee te doen. Sterker nog, een beetje random vriendin had waarschijnlijk gezegd "Nee, dan kan ik niet, want ik ben die dag jarig.". En natuurlijk gaan we dan morgen wat eerder terug, maar het is fijn om te weten dat je zulke goede vrienden hebt, die het niet erg vinden om met jou ergens te zijn op hun verjaardag dan de hele dag gewoon bij hun familie en vriend. Ik zal heel lief tegen je zijn vandaag, althans dat ga ik proberen, het is makkelijk om je te pesten. Mimi is een sexy held voor dit doen Cadeautjes krijg je helaas pas op je feestje, maar als je vandaag nog wat leuks kleins ziet op gamescom (of ik zie wat) dan moet je me maar een tik geven en als je t niet wil want je hoeft geen cadeau dan haal ik t toch. En je kan toch niet de hele dag rondlopen zonder te zeggen 'ah dat is leuk' dus ga t ook maar niet proberen. I will find something.

Xxxxx je Noctie

NOCT OUT

Ps: De bandjes zijn een leugen

Da Natzel moest ook iets kwijt natuurlijk

Lieve, mooie, geweldige, grappige Maaike,

gefeliciteerd met je verjaardag! You're getting old, you grandma! Een taart bij de bakker hoeven we in ieder geval niet te halen, want we hebben nu al een ouwe taart! Kidding Razz Geniet er van en drink niet te veel, want je moet deze geweldige dag natuurlijk wel onthouden!

Dikke knuff, Nathalie

Eeennnnn een Juultje:
ELS, [18.08.16 22:16]
MAAIKE, MOEDER, GODMOTHER, MEETINGSKIPPENDESCHIJTLUIS,

gefeliciteerd met je verjaardag poepzak. <3 En we nog vele jaren samen dronken mannen mogen ontmoeten, bussen missen, leidse studenten bevrienden en broodjes mogen aannemen van vreemden om drie uur 's nachts in de trein.

LOVEYOU SMOL FUCKNUGGET
x de leukste

De doos Anita mag niet missen
Hallo daar, mijn lekkere, witharige, passende tuttebel.

WE KENNEN ELKAAR NU AL ZO LANG. En het is onderhand alweer een mooie twee jaar (!!) geleden sinds we weer begonnen te praten. De eerste verjaardag die ik bij je doorbracht was toch welecht heel erg mooi en ook de tweede liet niet veel te wensen over.

In de tussentijd ben je al naar Australië geweest, heb je een vriend gevangen en heb je werk (+ super veel geleerd bij mij op werk, natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Ook heb ik super veel aan je gehad natuurlijk, al ben je ook wel een pijn tussen mijn billetjes hoor!1!!1!1!1

Naast alle dingen die we hebben gedaan, hebben we nog super leuke plannen ofc. Ik kijk uit naar nat worden met Dora en je bdayfissa binnenkort!!!1!!!!

Heel veel meer cheese voor dit heb ik niet voor je, maar goed. Ondanks 't feit dat we elkaar wel eens kunnen wurgen, is er toch wel enige liefde bedreven tussen ons.

Een heeeeeele fijne verjaardag, have fun op Gamescom en ik zie je binnenkort weer op m'n deurmat!

Kusjes,
Tuut.

En dan ben ik toch maar eens aan de beurt nietwaar?

Maaike, lieve mama van me (of was je nou mn zus? Oh well. Nobody got time for it anyway)

Wat ben ik toch blij dat wij zulke goede vrienden zijn geworden. Toen ik je wat is het, vier jaar? geleden ontmoette had ik nooit verwacht dat ik met jou zou staan te dansen in een bar in Sneek of zou mogen zien hoe jij voor het eerst the never ending story kijkt. (Ik ben nogsteeds boos op je voor judgen over dem kwaliteit.) Je bent echt een top meid en ik wil je dan ook nooit meer kwijt. Ja ik blijf aan je kleven, wen er maar aan. Je bent een stomme doos voor niet naar de meeting kunnen maar ik hoop dat je evengoed geniet van je vakantie en natuurlijk nu van Games Con. Neem maar wat leuks voor me mee. Ik zie je op je verjaardag meid. Better be prepared.

Mucho love Da Mimi.


Nou wat zei ik je? Zit je al te janken. Vraag Waz dan maar even voor een zakdoekje en houd je vast want het feestje gaat nu pas echt beginnen.


-Sorry not sorry-okay.. I'm done....

NOPE


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden

Dfbxnf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Drop-
» CHATBOX