IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Leader Rank 1: Azure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Celes

Celes

Profile
Number of posts : 118
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Leader Rank 1: Azure vr 6 jan 2017 - 23:36


Azure
'Even those who never frown eventually break down'


Afbeelding paard: zie sheet
horsie: deviantart Swan-Studio
sheet en uiterlijk pic: mariëlle blue moon


Naam paard: Azure
Geslacht: Merrie
Bouw: Voor een merrie nog stevig en gespierd gebouwd
Karakter:
Vurig/bitchie: beide trekken sterk op elkaar bij Azure. Voor anderen kan haar vurig karakter overkomen als bitcherig. Wat niet altijd zo het geval is. Ze laat zich zeker niet doen. Wanneer haar dan ook iets niet aanstaat, zal ze het duidelijk genoeg maken. Ze houd voor niemand haar mond en zal niet snel bevelen opvolgen zolang je haar respect niet hebt verdient.

koppig/standvast: Wanneer Azure iets voor ogen heeft is het haast onmogelijk om haar van gedachten te brengen. Ze houd zich standvastig vast aan hetgeen dat zij gelooft en zal er dan zeker 100% voor gaan. Hierdoor volgt ze iets moeilijker bevelen op aangezien ze die het best zelf geeft en er dan ook voor zorgt dat het ook gebeurd.

loyaal: naast het feit dat ze zeer vurig kan overkomen is ze zeer loyaal. Heb je haar eenmaal als vriend dan verlies je haar bijna onmogelijk. Maak je haar als vijand, dan is het onmogelijk om haar nog van gedachten te veranderen. Daarom dat bij Azure eerste ontmoeting al iets is waar ze sterk op reageert.

beschermend: Ook al is Azure soms nogal bitcherig ze is zeer beschermend tegenover de anderen waar ze om geeft. Ze zal voor haar vrienden door het vuur gaan en zet anderen hun veiligheid voor de hare.

Verleden:

De moeder was een Loner in Bmh. Niemand kende de merrie, ze was niet voor niets een loner en hield met niemand contact. Bleef uit de buurt van kuddes en van shades. Niemand viel de merrie lastig en de merrie viel niemand anders lastig. Dit hield de onbekende merrie jaren vol, tot dat ze er genoeg van kreeg om altijd alleen te zijn. Het paard besloot dan uiteindelijk om Bhm te verlaten en op zoek te gaan naar een kudde ver weg. Veilig van Shades. Na een hele lange reis vond ze een kleine kudde. Het was geen zwakke kudde aangezien het anders niet lang zou overleefd hebben met de weinig aantal paarden. Perfect voor de onbekende merrie dus. In het begin bleef ze een onbekende. Ze moest echt laten zien wie ze was voor mensen haar niet echt gewillig accepteerden. Naast de leider vertrouwde niemand haar. Zeker niet nadat men doorkreeg dat de hun leider, de hengst interesse leek te krijgen in de merrie.

Het was dan ook te verwachten dat Azure geboren werd. De hengst zocht al jaren voor een opvolger. Hengst of merrie, zolang het maar van hem kwam. Dit wel zeggen dat er veel druk op Azure lag. De hoge verwachting van haar ouders en de afkeuring van de rest van de kudde die haar liever zagen weg gaan. Haar vader zelf merkte het zelf niet eens op hoe de kudde op het kleine veulen neer keek. Hij verplichte zijn dochter dan ook om contact te maken met de rest van de kudde. Een leider moet altijd geliefd zijn in zijn kudde anders is het geen ware kudde. Dat waren zijn eerste woorden voor zijn jonge dochter. Dat was wat Azure dan ook deed. Of toch probeerde. Wanneer de leider niet keek werd ze meteen weg geduwd van de kudde. Ze mocht dan het uiterlijk en karakter van haar vader hebben, ze werd nog altijd slecht bekeken vanwege haar moeder. Ze kreeg happen van vele merries wanneer Azure te dicht bij hun veulens kwam. De veulens zelf die het niet snapten probeerden soms naar Azure te gaan, maar de moeders lieten dat allemaal niet toe.

Wanneer de jonge merrie niet moest omgaan met de kudde ging ze meteen naar haar moeder. De oudere merrie vertelde haar dochter zoveel verhaaltjes van Bhm, geen idee dat ze zo het verlangen van het jonge veulen zat aan te wakkeren. Het veulen verlangde naar een plek ver weg van de kudde, zoals haar moeder dat vroeger wenste van haar geboorteplaats. Azure wou zo graag de rest van de wereld zien. Plaatsen waar het niet zo veilig was en ze altijd op haar hoede moest zijn. De adrenaline dat er dan door haar aders zou gaan razen... Daar verlangde het jonge veulentje naar. Het was daarom dat wanneer Azure tijd voor haar zelf wist te krijgen met toestemming van haar vader dat ze het bos in rende. Daar huppelde en raasde ze van de ene kant naar de andere kant. In haar nog happy tijd waar ze zich voorbereide voor de 'gevaarlijke' wereld. Helemaal niet bewust hoe het er later echt aan toe gaat gaan. Hoe hard ze achteraf zou wensen dat ze nooit zo'n verlangens had verwacht.

Na jaren iedere ochtend te gaan lopen en gaan trainen begon ze haar eigen spieren te kweken. Niet zo als de hengsten die hier rondliepen maar al veel meer dan de merrie's . Haar vader was natuurlijk trots. Niemand durfde meer iets tegen Azure te doen. Door de jaren waar ze gepest werd door de moeders kreeg Azure een bitchie attitude naar degene die ze niet moest hebben. Uiteindelijk deed dit er allemaal niet toe. Achter een hele lange tijd van een vredige plaats veranderde dit allemaal in een seconde. Paarden kwamen van alle kanten om de kudde aan te vallen. Alles veranderde in een chaotische moment. Azure wou net als haar vader helpen. De meeste veulens hadden zelf geen ervaring. Azure ook niet maar ze was meer getraind dan wie dan ook. De ene viel neer na de andere. Azure haar moeder wist dat het niet meer lang ging duren voor ze allemaal neer gingen. Dus duwde ze Azure weg. Verplichtte haar om weg te lopen. Iets dat niet in het jonge dier haar aard lag. Haar vader ging akkoord met haar moeder. Hij dwong Azure te vluchten. Azure was nog jong en energiek genoeg om er vandoor te gaan. Daarnaast bleef er bijna niemand van de kudde meer over om te beschermen. Dus met een haat voor haarzelf en de kudde lukte het haar te vluchten terwijl haar ouders zoveel mogelijk tijd rekte. De eerste uren werd de merrie nog gevolgt, maar hierop was ze getraind en wist het bos van buiten. Iedere afslag en iedere boom zat in Azure haar hoofd. Dit gebruikte ze als haar voordeel waardoor ze eindelijk haar achtervolgers van zich af wist te schudden.

Nergens anders meer naar toe te kunnen besloot ze dan maar om naar Bhm te gaan. Hopend zich net als haar moeder daar in de kudde omhoog te werken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Leader Rank 1: Azure zo 8 jan 2017 - 14:02

Geaccepteerd
Welkom op Blue Moon Horses!ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden

Leader Rank 1: Azure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» High rank position available: FireWing Leader
» Lena wonders with her foals(leader please come)
» Simon's C ==> B Rank exam
» New tribe leader system - Female/Male Leaders and Advisors. Gods shouldn't abuse their power.
» C to B rank up (dun dun dun)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Register :: » Accepted Leaders-
» CHATBOX