IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Illuminate the stars - Nirvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Mariëlle

avatar

Profile
Number of posts : 601
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Illuminate the stars - Nirvana wo 11 jan 2017 - 22:41

Valkyrie
You seek that which would bestow upon you the right to rule
Nadat de hengst zijn onderkomen had gevonden in het gebied genaamd Minanter was hij opzoek gegaan naar zijn ouders. Hij had ze gevonden maar de band die hij ooit met ze had gehad was verdwenen. Het was alsof hij ze niet meer kende. Alsof ze totale vreemden voor hem waren geworden. In stilte bekijkt Valkyrie zijn spiegelbeeld in het kleine beekje. Al leek het meer op een grote plas water dan op een beekje. De donkere nachtelijke wolken dreven over en Valkyrie kon enkele schitteringen van sterren in het water zien. Hoe lang was hij wel niet onderweg geweest voordat hij dit gebied had gevonden? Hoeveel kilometers had hij zijn lichaam wel niet voort gedragen? Door welke stormen, landschappen en gevaren had hij moeten gaan voordat hij eindelijk zijn weg naar het gebied van de blauwe maan had kunnen vinden? En alles was zo’n beetje voor niets geweest. De enige die hem nu nog enigszins wat kon deren was zijn kleine zus geweest. Hij had haar nog niet opgezocht maar dit zou een deze dagen gebeuren. De hengst had sinds hij hier was gekomen al genoeg verhalen gehoord over een kleine dartelende merrie die zichzelf uitgebreid had voorgesteld en dat kon maar een iemand zijn geweest…

Gulzig duwt hij zijn neus in het water en neemt enkele slokken. Zodra de hengst zich voldaan heeft aan het water steekt hij zijn hoofd in de lucht en bekijkt het gebied. De winter had het eens zo prachtige boslandschap kil laten lijken, de eens zo groene struiken en kleurige bloemen waren verdwenen en hadden plaats gemaakt voor een troosteloos landschap. En s nachts leek het gebied al helemaal op een duister en donkere plek. Er waren niet veel wezens die zich s nachts voorbewogen door het bos. Valks dagen waren niet bepaald interessant geweest. Hij mengde zich liever niet in de menigte en had zichzelf liever afzijdig gehouden. Wat echter niet oninteressant klonk waren de hoeven niet ver van haar vandaan. Een schaduw die zich voortbewoog tussen de bomen door. Een ziel die de kracht had gevonden om zichzelf s nachts en alleen door het bos te wanen.
Out there in the vast ignorance of the world it festers and spreads. A sleepless malice
as black as the oncoming wall of night. So it ever was. So will it always be.

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Illuminate the stars - Nirvana do 12 jan 2017 - 22:39I say let the world go to hell
but I should always have my tea.

Ze was moe. Hoe kon ze dat niet zijn.. Al  dagen liep ze. In de hoop verder weg te komen maar elke keer kwam ze weer terug. Elk moment dat ze dacht door Seheron heen te zijn gekomen brachten haar hoeven haar weer terug naar Minanter. Het gebied wou haar niet los laten. Net zo min als dat zij het los wou laten.

Ze probeerde het.. Als haar zus nog iets voor haar voelde zou die willen dat ze verdween van deze gebieden. Maar haar zus leek te ver weg te zijn. Als ze hier uberhaupt was.. Van geruchten en gesprekken klonk het van wel. Maar Avanti zelf had haar nog nooit haar Ayana laten zien.. En Ayaan zelf had haar nog nooit opgezocht.

Het zorgde ervoor dat de tweestrijd in haar hoofd nog duidelijker aanwezig kwam. Nog pijnlijker werdt en haar nog meer leek te verdrinken in twijfels en angsten.

Ze was bang..

Haar hele leven lang was ze bang, doodsbang zelfs. Niets klopte meer in haar leven en alles stond overhoop. Dus dat ze nu weer met haar donkere hoeven het gebied betrad schoot angst gelijk door haar systeem heen. Avanti zou haar per direct kunnen voelen. Hij zou haar op komen zoeken.. Hij zou haar vernietigen.. Ze had opnieuw hem 'verlaten'. Niet dat ze dacht dat ze zo nuttig voor hem was.. Maar toch zou hij het niet op prijs stellen..

Echter vond ze, inplaats van Avanti, een donker bruine hengst. Hij leek onbekend.. En in haar leven betekende onbekendheid veiligheid. Het was geen beest dat Avanti kende of bonden met de duivel had.. Maar misschien ook niet met de leiders. Wat in haar geval alleen maar gunstiger was. Onder leiderschap van de vorige leiders was ze terug geplaatst naar de eerste rang. Dankzij haar bonden met de schimmenleider. Maar nieuwe leiders leken hier niet van te weten. Wie weet was hij wel een leider..

Duizend gedachten leken tegelijk door haar hoofd heen te schieten. Lieten haar bijna emotieloos stilstaan als een zombie terwijl ze een beetje voor haar uitstaarde. Onbedoeld de hengst aanstarend zonder uberhaupt te knipperen.I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden

Illuminate the stars - Nirvana

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» The Dark Stars
» R e g r e t s " ~ [ Harley The Invisible ONLY ]
» Beginning
» Tournament of the Stars
» Askuwheteau and his family...

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Minanter-
» CHATBOX