IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Hello word here I am!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Hello word here I am! vr 2 maa 2012 - 1:23Zijn manen dansend op de wind, zijn hoofd hoog opgeheven en trots met gesloten ogen stond hij daar op een van de kliffen. Een van de kliffen die sinds kort onder zijn hoede stond. Hoe lang geleden was het dat hij was gekozen tot onderleider van de tweede rang? Slechts enkele dagen waren er overheen gegaan, maar nu al voelde het vertrouwd voor hem. Ja hij hoorde hier op deze plek, op dit moment en er was niemand die dat kon ontkennen zonder te liegen. Theron Hunter of the west was niet langer meer zo eigenlijk. Hoewel hij zijn volledige geboorte naam bleef houden. Het was dan wel de naam die zijn vader hem had gegeven, een naam die haat met zich mee bracht maar toch was het zijn naam. En ooit zou hij zijn vader recht in diens ogen aan kunnen kijken en hem kunnen zeggen dat zijn oordeel over Theron fout was geweest. Dat de hengst beter was dan wat zijn vader hem ooit had wijsgemaakt. En ja, Theron zou dat ooit zeggen, ooit als de tijd rijp was. Toen hij net verbannen was had hij misschien zijn vader willen vermoorden, had hij niets liever gezien dan het dode lichaam van zijn vader waar hij lachend boven zou staan. En dan zou Theron de kudde hebben overgenomen. Hij zou hetzelfde met de merries hebben gedaan als wat zijn vader deed. Hij zou ze hebben verkracht, verwond en gemarteld.. Als hij daar nu aan dacht liepen de rillingen over zijn schouderbladen. Maar hij zou het gedaan hebben, toen had hij absoluut geen respect voor welk leven wezen dan ook, maar sinds hij hier was, sinds BMH zijn thuis was geworden voelde hij zich beter. Bijna bevrijd uit de greep van zijn vader. Hoewel hij zijn familie wel elke dag misste had hij hier nieuwe vrienden. En Thowra beschouwde hij bijna als broer, dus zo erg zou hij ze ook wel niet missen.

De sterk gebouwde pinto hengst draaide zich langzaam om. De zon streelde zijn gevlekte huid waardoor elk litteken op zijn lichaam pijnlijk zichtbaar werd. Elk zijn eigen verhaal, of het nou een gevecht was of een marteling.. Hij droeg de herinnering mee. Zijn goede bruine oog staarde even over zijn gebied terwijl zijn blinde oog er maar rusteloos bij leek te liggen. Hij was ze geboren.. Vlak voor zijn moeder stierf had hij haar met een oog mogen aanschouwen.. Zijn vader had hem dat nooit vergeven.. Maar Theron zichzelf eigenlijk ook niet. Toch had hij geluk gevonden, geluk en rust in het kalme BMH. En hij was voorlopig nog niet van plan om te vertrekken. Bovendien lurkte er schaduwen in het duister. Schimmen die hun kans afwachtte, Theron zou zijn vrienden beschermen tegen het gevaar van de blauwe maan. Al kostte het zijn leven. Standvastig bleef hij staan met zijn ogen geopend naar de horizon. Niets maakte hem meer bang of liet hem klein voelen. Men keek op met respect als hij voorbij kwam. Theron was absoluut niet het type om zijn macht te misbruiken. Maar het deed hem wel elke keer weer glimlachen. Misschien was dat omdat hij pas zo jong onderleider was. Of om zijn vader voor te stellen hoe die hem zou aankijken als hij hem zo zag. Al met al, het maakte hem gelukkig. Zachtjes knipperde hij even zijn ogen toen hij zich had omgedraaid en van de klif af draafde. Een zwarte gestalte leek zijn weg te passeren. Duidelijk een merrie. Vriendelijk hinnikte hij haar even toe ter begroeting en begreep toen pas dat hij haar niet echt vaak had gezien. Een merrie met zulke aftekeningen hoorde hij te herkennen. Maar rustig wachtte hij met een vriendelijke glimlach af op de merrie om hem te bereiken.

Scarlett
Theron Hunter of the west.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Shannekke

avatar

Profile
Number of posts : 5
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Hello word here I am! za 3 maa 2012 - 14:56

Scarlett voelde hoe de wind des levens door haar manen strijkte, hoe haar hoeven de grond aan raakte en weer verder over de wind vloog. Het was lang geleden dat ze hier was toen haar kudde hier leefde toen zij geboren werd. Scarlett kon het allemaal nog goed herinneren die dag dat ze weg liep van haar kudde en familie. het was toen een aanval vande schimmen en ze was te bang om te blijven en haar kudde te steunen. Scarlett beschoude die dag als nogsteeds als de zwartste dag uit haar leven. Ze was toen et bang en te laf om hara kudde te helpen en hara familie te beschermen. Ze was gewoon na het zien hoe ze aan de slag gingen al weg gerent. Ze bleef niet staan ze wou eens niet de schimmen in hun ogen kijken. Neeh! Ze was te laf om het te doen. Terwijl dit verhaal were door haar hoofd stromde werden haar ogen vochtig. Waarom heb ik dat nou gedaan! Vroeg ze zich af. Waarom moes ik nou zo laf zijn. Waren de vragen waar ze geen antwoord op kon krijgen. Terwijl ze door liep dacht ze er aan hoe haar moeder haar laatste kreet had gemaakt en hoe erg het in Scarletts hoofd bleef tollen. Hoe erg z het weer voor haar geest kon halen. Hoe erg het toen was en dat ze er niks aan dee toen. Scarlett keek voorzig uit en volgende de pad die haar het dichts bij haar lot zou brengen.

Scarlett werd verblind door ed zon maar liep gewoon verder zonder de angst van gevaar. Elk stapje die ze maakte met haar hoeven kwam dichter bij hara bestemming en dat kon elk paard wel weten. Elke keer dat ze haar hoef hoorde op het pad gaf haar ene gevoel ik ben er bijna maar dat kon ze niet zeker weten. Ze bleef posetief en hoopte dat ze er snel zou zijn. Terwijl ze naar haar hoeven luisterde kwamen weer vage beelden van haar verleden maar dit keer de goede. De tijd van liefde en trouw van haar familie die haar had geven. De tijd dat de kudde rustig leefde in harmonie en niet bang was voor eenval omdat ze dat niet vaak hadden gehad. De tijd Dat Scarlett nog ene kleine veule was en huppelde als een gek. Maar ook een tijd dat haar andere helft verloren ging. De tijd dat haar tweeling zusje dood ging en haar levenloze lichaam vonden maar niet meer terug herkende. Die tijd was erg voor Scarlett de tijd dat ze haar zusje, speelkamaraat en haar beste vriendin verloor. Uiteindelijk was de verdriet snel over toen ze nieuwe vrienden maakte maar bleef nog altijd spoken in haar hoofd. Scarlett zou nog graag egzien hebben hoe haar zusje nu zou opgegroeit zijn maar helaas kon ze daar niks aan veranderen. Opeens zag Scarlett een vreemd paard en haar gedachtes stroom was nu afgelijd. Wie is hij? Was de vraag die in haar hoofd spookte en liep er voorzichtig naar toe. Stap voor stap kwam ze sichter bij het vreemde paard die wel aardig leek. Scarlett kwam rustig dicht bij hem en begroede hem vriendelijk terwijl hij het ook deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Hello word here I am! zo 4 maa 2012 - 22:12De merrie leek hem niet te kennen, logisch hij was hier nou niet echt lang om het zo maar te noemen. Lang genoeg om zo hoog te klimmen als hij nu was waar de hengst letterlijk apentrots op was. Maar deze merrie kwam niet van hier, of misschien was ze ooit van hier gekomen maar nu niet meer leek het. Langzaam glimlachte hij zachtjes terwijl hij haar in zich opnam. Ze begroette hem vriendelijk en hij kwam even los van de zandgrond met zijn voorhoeven om ze daarna weer op de grond te laten denderen. "Hallo, ik neem aan dat je niet van hier bent. Mijn naam is Theron Hunter of the west. Onderleider van rang twee, maar alsjeblieft, noem me maar Theron, die volle naam is veelste officieel." Zachtjes grinnikte hij even. Ze zou eens moeten weten hoe veel haat en verdriet er met die naam meeging. Maar ja.. Dat wist ze niet, en dat was net mooi. Haar aftekeningen waren werkelijk uitzonderlijk. Hoewel hij nergens op belust was was hem toch het stukje witte vacht op haar rechter bil opgevallen. Het deed hem licht denken aan een poot van een hond, geinig absoluut. "En wat is de naam van deze schone verschijning?" Klonk zijn charmante lage stem. Hij hoefde niets van de merrie, maar zo was gewoon zijn manier van doen en laten. En elke merrie was toch al gouw gevleid met een complimentje over haar uiterlijk.
Theron Hunter of the west.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Hello word here I am!

Terug naar boven Ga naar beneden

Hello word here I am!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» 8 word story.
» 100 Word Drabbles
» A word if you will...
» Word Mania
» Which Word processor do you use?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX