IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Remember who you are.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Remember who you are. wo 14 maa 2012 - 10:51

Never give up ... It's such a wonderful life

De zon scheen fel, gaf zijn warmte door aan alles wat warmte nodig had. De groeiende bloemen, groene bladeren, de komende veulens en zwangere merries. Na een donkere periode van sneeuw, mist en regen was deze zon het eerste teken van een nieuw begin, de lente. En iedereen werd door die warmte goedgezind. Hij keek toe vanuit de bossen, naar de jaarlingen die bokkend rondsprongen, naar de hengsten die hun dans uitvoerde voor hun merrie en naar de vogels die hun lentelied zongen. Het maakte een vredig gevoel los in de halve shire hengst. Hij zag dat iedereen gelukkig was en dat maakte hem zelf ook een deel gelukkiger. Zijn depressieve tijd had hij achter zich gelaten, hij voelde zich weer goed, hij was weer wie hij was lang lang lang geleden. De babbel met Myou had wonderen gedaan, ze had hem terug op het rechte pad gebracht, had hem terug uit die donkere put gehaald.

Hij gooide zijn hoofd in de lucht en zette zijn lichaam in een actieve krachtige draaf. Zijn hoeven stuurden trillingen onder de grond zodat iedereen wist dat het geen elegant fijn paardje was dat daar liep. Zijn zwarte oog leek voor het eerste vrede te nemen met zijn uiteindelijke beslissing om te vechten. Zijn paarse oog nam nooit vrede, met niets, dat wou enkel maar het schimmenleven. Vele zouden Axis niet herkennen hoe hij nu was want hij al lang teruggetrokken en arrogant geweest. Ieder paard die hij passeerde daar knikte hij kort naar voor hij bleef staan nabij de kliffen. Hij blikte naar de woeste zee, de meeuwen en de horizon. Dit deel maakte zijn dag altijd goed, hiervan hield hij. Zijn gedachten stuurde hij hier weg, de wijde wereld in.

Langzaam stuurde hij zijn logge lichaam naar beneden in het losse zand. Hij bleef even staan, zag dat het goed was en gooide zijn hoofd in de lucht. Hij hinnikte luid en zette zijn lichaam daarna in een razendsnelle galop. Zijn dag was goed ookal wist hij dat de problemen er zouden zijn als hij terugkeerde naar de realiteit. Hij galopeerde langs het water, de druppels spatte op tot zijn benen geheel nat waren maar het kon hem niet schelen. Voor die ene keer voelde hij zich een jong paard, misschien wel een veulen. Onbezorgd over alles, vrij van zijn gedachten en de problemen...

*Theron

Leader Rank 4ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. wo 14 maa 2012 - 13:05

We are all fighting
Fighting for the same
And it doesn't matter
Who survives and who not
In the end we lived like beast
And god will forgive our sins

Wild danste zijn tweekleurige manen op de wind. Een zilte zeelucht was al wat de hengst rook terwijl hij naar de horizon staarde vanaf een van de kliffen van het gebied dat samen met Thowra onder zijn leiding stond. Thowra de eerste hengst met wie hij had kennis gemaakt toen hij hier net nieuw kwam was samen met zijn rang als onderleider als een broer gekomen. Ja Theron beschouwde de hengst als zijn vriend en zijn broeder. Die gedachte deed hem even glimlachen. Alles hier was zo anders maar zo veel beter als zijn geboortekudde. Het was er enkel haat geweest, elke dag had hij geleefd in haat en pijn, maar het was normaal geworden voor de jonge hengst. Hij had niet anders gekend.. Het was zijn leven had hij altijd gedacht tot.. Tot hij hier kwam. Tot hij zijn thuis had gevonden. Weken lang had hij nog rond gelopen met de haat die zich in zijn lichaam had opgekropt. Hij had op het punt gestaan met zijn verzamelde kracht terug te trekken naar zijn geboortekudde en zijn vader te vermoorden. Toen hij op het punt stond om het te doen ook leek als een geschenk uit de hemel hij gevraagd te worden om onderleider te worden. 

Licht gepijnigd sloot hij zijn ogen, proberend de woedde die nogsteeds in zijn hoofd rustte buiten te sluiten. Het waren geen tijden voor een wrok en zeker niet tegen iemand zoals zijn vader hoe kleinschalig dan ook. Hij had nu paarden om te beschermen. Hij moest gelukkig zijn, er waren geen paarden van zijn rang vermist of vermoord, nou waren er nog maar weinig paarden in de vierde rang was het toch een trots gevoel vanbinnen. Maar een vraag doemde ook in hem op. Een vraag die hij binnenkort aan Axis of Thowra moest stellen.

Een luide hinnik deed hem uit zijn gedachtes opschrikken, zijn oren vlogen achteruit en snel draaide Theron zijn wendbare gevlekte lichaam om. Een grote zwarte hengst galoppeerde over het strand en Theron herkende hem direct. Luid hinnikte hij en draafde het strand op om vervolgens ook in galop aan te slaan. Met lange uitgestrekte passen liep de hengst in op Axis en maakte een lichte noodstop om respectvol te hinniken en glimlachte even.  


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. wo 14 maa 2012 - 13:33

Never give up ... It's such a wonderful life

Hij probeerde terwijl hij rende enkel de goede gedachten boven te halen. Daarbij enkel degene die dierbaar voor hem waren, Iris, Avareth, Myou ... en Rain. Dat laatste gaf hem een krop in de keel, de dochter van Alvaro teruggekeerd in een chaos die Axis meer dan ooit kon begrijpen. Hij duwde de gedachten aan zijn zo goed als eigen dochter weg en blikte opzij naar de horizon. Hoe zou het daar zijn? Zouden daar paarden toekijken en vraag wat er hier was. Axis zou willen roepen, ze waarschuwen dat ze hier niet mochten komen vanwege de blauwe maan en diens schimmen. Maar ze zouden het niet horen, niemand kon hen bereiken of tenzij je kon vliegen. Hij moest even terugdenken aan enkele jaren geleden, het veulen dat eenzaam toekwam en daarna als hij volgroeid was weer vertrok aan de zijde van een gigantisch blauwe wezen met lange vleugels en grote klauwen.

Een hinnik trok hem uit die gedachten. Hij spitste zijn oren, leek kort te vertragen maar hield er uiteindelijk te pas in. Hij strekte zijn passen, het water spatte hevig op, de golven slopen over zijn zware hoeven heen. Hij hinnikte opnieuw luid en zag hoe een gevlekte hengst zich losmaakte in zijn beeld. De hengst kwam zijn kant uit en kwam remmend tot stilstand. Hij was klein compact, zo'n stop was simpel voor Axis helaas niet. Hij wendde zijn lichaam af en probeerde zijn lichaam zo snel mogelijk af te remmen tot hij uiteindelijk met een zwoegende ademhaling stil stond. Er kwam een vriendschappelijke glimlach op zijn lippen en hij knikte begroetend. 'Theron.' Sprak hij met een zekere macht in zijn stem, zo was het altijd. Zijn stem was zwaar en krachtig, passend bij zijn lichaam. Hij overbrugde de laatste meters en bleef uiteindelijk op een mooie afstand staan. Hij wreef zijn neus langs zijn voorbeen en schudde zijn gehele lichaam dan kort. 'Sorry.' Exuseerde hij zich kort voor hij de hengst voor zich weer aankeek. Zijn maantop met zekere onzekerheid over zijn paarse oog. 'Een prachtige dag voor een prachtige wandeling.' Hij zette zijn lichaam in stap en keek Theron kort aan wachttend tot hij zo meewandelen. 'We hebben elkaar nog niet officieel ontmoet, Axis maar dat wist je misschien al.' Stelde hij zichzelf uiteindelijk voor ...

Leader Rank 4ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. wo 14 maa 2012 - 22:03

Waar Theron snel tot stilstand kwam duurde het bij de kolossale hengst een paar seconden voor hij gestopt was en zich had omgedraaid. Zijn voorpluk was opvallend gedrappeerd over een van zijn ogen wat Theron licht ongemakkelijk maakte. Licht schudde hij even met zijn hoofd waardoor zijn lange manen voor zijn blinde linker oog gleden. Dat oog was enkel historie en pijn.. Meer niet en meer zou het nooit meer worden. 'Sorry.' Exuseerde hij zich kort voor hij de hengst voor zich weer aankeek. 'Een prachtige dag voor een prachtige wandeling.' Hij zette zijn lichaam in stap en keek Theron kort aan wachttend tot hij zo meewandelen. 'We hebben elkaar nog niet officieel ontmoet, Axis maar dat wist je misschien al.' Stelde hij zichzelf uiteindelijk voor. Theron glimlachte en stapte met hem mee. "Erg fijn je eindelijk in persoon te mogen ontmoeten. Ik heb vele verhalen over je gehoord." Hij glimlachte even terwijl zijn bruine oog over de hengst zijn lichaam liet glijden. Ja de hengst was precies zoals de verhalen en dat deed hem licht glimlachen.

-sorry volgende beter
Ik ben niet echt goed postbaar op dit moment dus hoop dat je er iets mee kan-


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. do 15 maa 2012 - 21:35

Never give up ... It's such a wonderful life

Axis zag hoe ook Theron iets in zijn blik leek te verbergen. Wie had dat nu niet? Er was geen paard op deze aardbol die vrolijk door het leven ging. Zonder tegenslagen en pech. Zou zo'n leven bestaan? Waar je alleen maar gelukkig was? Axis kon het hem niet voor de geest halen, het zou ook behoorlijk saai zijn. Als je enkel maar kon glimlachen en alles kon doen zonder daar tegenslag bij te kennen. Hij had onderhands geleerd van Myou dat het leven liep zoals het zelf wou. Hij had geaccepteerd dat welke tegenslag er in zijn leven kwam hij daar zelf niets aan kon doen. En zo kwam je er weer bovenop, door eens goed te praten met iemand die wijsheid en intelligentie bezat. Eigenlijk had Axis niets te verbergen, maar iedereen schrok terug van zijn paarse oog. Onwillekeurig, het gebeurde gewoon. De rilling bekroop je iedere keer weer.

Bij de woorden glimlachte Axis kort en wandelt langzaam verder langs het strand. Het laat zijn hoefafdrukken achter, zodat iedereen het zou weten dat hij hier was gepasseerd. Hij keek kort over zijn schouder, de golven rolden over het strand en vaagde zijn afdrukken weg. Hij glimlachtte zachtjes, wat hield hij van moeder natuur. 'Ik hoop dat dat goede verhalen zijn.' Zei hij met een kleine glimlach. Je mocht denken wat je wilde van hem, hij was hier al van veulen, hier geboren dus het was logisch dat hij verhalen had opgebouwd. 'Jij bent hier helaas niet zo heel erg lang dus je bent een nieuw paard voor mij om te ontdekken.' Sprak hij op een plechtige toon met een glimlach erachteraan. Hij was even stil voor hij een frisse neus haalde. 'Bevalt het leiderschap je?' Vroeg hij uiteindelijk nieuwsgierig ...

Leader Rank 4ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. do 15 maa 2012 - 23:03

Zijn gedachtes waren licht op hol. Niets in zijn hoofd leek op dat moment helemaal goed te werken. Gestaagd maar toch rustig liep de hengst door achter Axis aan. Met zijn blik vooruit en zijn oren ontspannen. Doch was de rest van zijn lichaam alles behalve ontspannen, maar dat was weer eens merendeel zijn fout right. Zachtjes grinnikte hij zo gouw hij dat had vastgesteld, jup Theron was nogsteeds goede oude Theron. Op een paar zwakere kanten en wat minder haat voor zijn pa na dan. 'Ik hoop dat dat goede verhalen zijn.' Zei hij met een kleine glimlach. Die vraag deed Theron licht grinniken terwijl hij zachtjes knikte. 'Jij bent hier helaas niet zo heel erg lang dus je bent een nieuw paard voor mij om te ontdekken.' Sprak hij op een plechtige toon met een glimlach erachteraan. 'Bevalt het leiderschap je?' Vroeg hij uiteindelijk nieuwsgierig. Die vraag deed Theron licht glimlachen terwijl hij even knikte. De frisse wind door zijn manen had zijn gedachtes weer in een lijn gebracht. Er was geen tijd om over Wisper na te denken, of over zijn vader, dat was een verleden wat Theron ver achter zich moest laten, en wie weet vond hij hier wel ooit nieuwe liefde, een mooie merrie, misschien wel mooier als Wisper als dat kon. Een merrie om veulens mee te krijgen, om van te houden en om oud mee te worden. Maar voor nu, voor nu was hij nogsteeds die jonge bezorgde hengst die teveel terug keek op de dag van gisteren terwijl hij gelijkertijd zijn aandacht op morgen wou houden. Uiteindelijk belandde hij wel weer op de grond met koppijn. Zo was het nou eenmaal.

Weer eens op de weg naar hoofdpijn besefte de pinto dat hem net een vraag was gesteld. Verontschuldigend voor zijn kop in de wolken glimlachte Theron even naar Axis voor hij knikte. "Ja het bevalt me zeker. Ik ben erg blij dat deze kans me gegunt is." Hij glimlachte vriendelijk en wende heel even zijn blik af. "En goede verhalen inderdaad, wat me eigenlijk wel op een ander onderwerp wil brengen als je dat niet erg vind." Hij glimlachte even. Ander onderwerp, tja dat was onderwerp Alvaro, de hengst wie hij had gezegt dat hij goed moest nadenken over elk gesproken woord. En dat Theron hem zou opzoeken voor zijn antwoord. Hij had het met Thowra willen overleggen maar dat was er niet echt van gekomen. Maar om het Axis nu voor te leggen leek hem een veel beter plan. Axis wie was opgevoed door de ex-schim, wie de zwarte tweelingbroer van Avanti had vermoord. Deze hengst kon Alvaro beter als hij ooit zou kunnen. En op Axis' gedachte zou hij wellicht een beter oordeel kunnen vellen over dit alles. Zacht zuchtte hij even, hoe zou hij het brengen? Gewoon dom spelen en vragen wat Axis over Alvaro wist. Of vertellen dat de hengst uit de dood was verrezen door Avanti om als spion te dienen en hen allen te verraaden maar zijn broer haatte en daarom hoger wou komen in de rangen. Als Theron het zo al in zijn hoofd liet gaan klonk het als volledige onzin om de hengst nog langer onder de kudde te laten lopen. Maar Theron's vertrouwen in Alvaro was best nog wel groot, al kon hij de hengst niet lang. Alvaro had de volledige waarheid verteld tegen hem. En Theron wou hem daar wel een tweede kans voor gunnen. Maar toch, toch moest hij denken. Zijn oog keek recht in de donkere van Axis. "Alvaro.." Klonk zijn stem die de stilte onderbrak. "Ken je die naam?" Hij besloot voor safe te spelen. Te kijken wat de hengst wist over deze verschijning. En luisteren naar het oordeel van Axis. Dan pas zou hij vertellen over zijn ontmoeting met de hengst. En zou hij alles vertellen wat Alvaro hem had verteld.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. za 17 maa 2012 - 19:04

Never give up ... It's such a wonderful life

Axis wist niet of hij wel wou weten of de verhalen over hem goed waren. Er waren een hoop slechte verhalen over Axis, zijn opvoeding was daar al één van. Rond zijn drie, vier jaar had hij pas de goede weg genomen. De beelden uit zijn verleden schoten voorbij zijn netvlies. Hoe hij als klein veulen door de bossen galoppeerde achter zijn nieuwe vader, Alvaro. Het waren beelden die hij nooit uit zijn netvlies kon banden. Hoe iedereen hem al vreesde gewoon omdat ze zijn afkomst kende, vanwege zijn paarse oog. Hij had jaren het proberen verstoppen maar uiteindelijk wist hij dat het geen zin had en toonde hij wie hij echt was. Hij schudde onwillekeurig zijn hoofd waardoor zijn paarse oog vrij was voor iedere mening. De haat en de woede duidelijk zichtbaar alsof een monstertje van binnenin naar buiten wou. Axis brieste kort en keek naar Theron die duidelijk in zijn eigen wereldje zat.

Toen hij het onderwerp wou veranderen keek Axis met een verbaasde twinkel opzij. Er zou wel gauw een verklaring voor komen dus wachtte hij geduldig. Misschien was er een paard in rangsverhoging waar Theron zijn twijfels bij had? Maar dan kon hij toch gewoon naar Thowra gaan om overleg te plegen? Toen de naam viel verstijfde iedere spier in zijn lichaam. Zijn oren gingen kort plat, zijn blik werd in enkele seconde van rust naar opwinding. Zijn paarse oog? Straalde nog heviger zijn woede uit dan eerst. 'Alvaro.' Herhaalde hij de naam van zijn nonkel. Hij keek Theron kort onderzoekend aan. Wat zou er zijn? Zou Alvaro iets gedaan hebben? Zou hij dan toch tot het slechte bekeerd zijn? 'Ik ken hem ...' Zijn stem dreef weg terwijl hij zijn lichaam weer tot rust maande. 'Beter dan ieder ander buiten zijn tweelingsbroer.' Vervolgde hij. Uiteindelijk rolde de vraag over zijn lippen. 'Wat heeft hij gedaan?' Nee, Axis had nog niet het lef gehad Alvaro aan te spreken ... misschien nu, nu hij aan de betere hand was...

Leader Rank 4ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. di 20 maa 2012 - 15:22Toen de naam viel verstijfde iedere spier in Axis zijn lichaam. Zijn oren gingen kort plat, zijn blik werd in enkele seconde van rust naar opwinding. 'Alvaro.' Herhaalde hij de naam. Hij keek Theron kort onderzoekend aan. 'Ik ken hem ...' Zijn stem dreef weg terwijl hij zijn lichaam weer tot rust maande. 'Beter dan ieder ander buiten zijn tweelingsbroer.' Vervolgde hij. Uiteindelijk rolde de vraag over zijn lippen. 'Wat heeft hij gedaan?'

Theron schudde even zijn hoofd en wrong een glimlach over zijn lippen. Als Axis zo reageerde, als dat de waarheid was waar Theron niet aan zou twijvelen. Dan had Alvaro ook niet gelogen, wat Theron al heel onwaarschijnlijk had geacht. Zijn glimlach werd oprecht. "Hij heeft niets gedaan Axis. Ik heb enkel een gesprek met hem gehad. De dingen die hij me vertelde waren erg interesant. En ik wou het liever met jou bespreken als met Thowra, sinds jij Alvaro duidelijk veel beter kent als Thowra ooit Alvaro zal kennen. Ik was bang dat hij op de verhalen af zou gaan. En Alvaro verkeerd zou berekenen." Theron glimlachte even. "Het is namelijk zo, Alvaro is laatst bij mij gekomen, omdat hij een rang hoger wil." Met die woorden eindigde hij zijn antwoord op de hengst. Axis zou zijn vraag ook begrijpen. Nogmaals glimlachte hij even naar de gespierde zwarte hengst en richtte daarna zijn ogen op de horizon. De zilte lucht in zijn longen wachtend op het antwoord van Axis.
Theron Hunter of the west.I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. ma 26 maa 2012 - 13:47

Never give up ... It's such a wonderful life

Axis had eventjes de tijd nodig om het wel allemaal te snappen. Kom je de onderleider van rang 2 tegen en die verteld je over Alvaro. Dat was meteen al een behoorlijk ernstige zaak ... maar het was goed voor Theron, als hij hier de juiste keuzes over zou maken dan was hij een goede leider. Axis had geen flauw benul waarom Theron ook maar nonkel Alvaro ophaalde maar het licht vermoeden was er wel. Hij luisterde aandachtig, zijn blik op het zand dat verstrengeld zat in de zwarte haren rond zijn hoef. 'Ik snap het.' Zei Axis over het feit dat Theron dit niet met Thowra wou overleggen. 'En je hebt de beste keuze gemaakt, familiezaken al zeker zo erg als die van Alvaro bespreek je liever met de desbestreffende leider.' Zei Axis kalm. 'Goede keuze.' Prees hij uiteindelijk. Hij wist dat Theron behoorlijk onstabiel was, nu hij net leider was dus hij had dergelijke duwtjes nodig en Axis gaf ze hem graag.

Terwijl Theron zijn volgde zin vuurde keek Axis naar de horizon terwijl ze stapte. Hij was verbaast door wat de hengst zei, Alvaro rang hoger. In heel zijn leven had hij nooit iets goeds gehoord over de rangen van Alvaro. Hij had nooit belangstelling daarin getoond, laat staat dat hij een rang hoger zou gaan. Dus er was een reden. 'Dat is ...' Hij zweeg en bleef tijd lang achter de juiste woorden zoeken. Uiteindelijk schudde hij zijn hoofd niet in staat ze te vinden. 'Waarom wil hij hoger?' Vroeg hij uiteindelijk. Er waren twee dingen, of Alvaro had een opdracht van de schimmenleider of Alvaro wou in rang vier voor bescherming tegen de schimmenleider. Hij had uit observatie gezien dat Alvaro bang was geworden van zijn broer. Er was een onrust die hij niet kon ontkennen. 'Ik heb nog niet de kans gehad met hem te praten maar ooit heeft hij me bedrogen en daarom zou ik hem niet hoger laten.' Hij zweeg en glimlachte kort. 'Maar ik ben een persoon van tweede kansen dus ik zou heel graag willen weten hoezeer Alvaro veranderd is en of hij het wel waard is te stijgen.' Hij zweeg weer en liet zijn hals zakken tot het over het zand streek. 'Ooit was ik verblind door haat en woede voor hem. Alvaro is niet Avanti, in de verste verte nog niet. Hij is slecht maar vecht even hard als mij om dat te onderdrukken. Hij is een goede ziel die steeds weer de verkeerde keuzes maakt.' Besloot Axis te melden en het was ook zo. Alvaro was als ziel niet slechts, hij werd gewoon gedreven door emoties die hem tot dat slecht brachten ...

Leader Rank 4ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are. ma 26 maa 2012 - 21:23'Dat is ...' Axis zweeg en bleef tijd lang achter de juiste woorden zoeken. Uiteindelijk schudde hij zijn hoofd. 'Waarom wil hij hoger?' Vroeg hij uiteindelijk. 'Ik heb nog niet de kans gehad met hem te praten maar ooit heeft hij me bedrogen en daarom zou ik hem niet hoger laten.' Hij zweeg en glimlachte kort. 'Maar ik ben een persoon van tweede kansen dus ik zou heel graag willen weten hoezeer Alvaro veranderd is en of hij het wel waard is te stijgen.' Hij zweeg weer en liet zijn hals zakken tot het over het zand streek. 'Ooit was ik verblind door haat en woede voor hem. Alvaro is niet Avanti, in de verste verte nog niet. Hij is slecht maar vecht even hard als mij om dat te onderdrukken. Hij is een goede ziel die steeds weer de verkeerde keuzes maakt.' Besloot Axis te melden.

Theron knikte ook. Ja, Alvaro had een goed hart. Absoluut een goed hart. Zachtjes glimlachte hij terwijl hij Axis even onderzoekend aankeek. Denkend aan het verhaal van Alvaro. Zachtjes slikte hij. Moest hij wel alles vertellen? Meteen wist hij dat hij alles moest vertellen. "Hij is.. Uit de dood teruggekeerd... Voor zover ik weet dankzij Avanti, Avanti wil hem gebruiken om achter informatie te komen." Even stopte hij terwijl Theron zijn reactie probeerde te pijlen. Waarna hij langzaam doorging. "Maar Alvaro zou Avanti verraden voor een nieuwe kans. Of tenminste dat is wat hij mij vertelde. En ik geloof hem daarvoor." Zachtjes knikte hij terwijl hij hem recht bleef aankijken.

-sorry ben beetje inspiloos-
Theron Hunter of the west.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Remember who you are.

Terug naar boven Ga naar beneden

Remember who you are.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX