IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

-' I am a poor wayfaring stranger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Joycebunny

avatar

Profile
Number of posts : 35


Contact
BerichtOnderwerp: -' I am a poor wayfaring stranger za 24 maa 2012 - 16:30

Beauty.

De diepe zucht die van haar lippen rolde werd zacht weggedragen door de lichte bries die langsgleed. Beauty stond - zoals meestal eigenlijk - op haar favoriete plek : langs de vallei, onder de gigantische treurwilg waarvan de takken nonchalant als levenloze ledematen langs haar flanken lagen. Ze was hier nu een maand, misschien twee schatte ze zelf, maar had niet echt de behoefte gehad om zich aan te sluiten bij de kudde, noch bij de kleine groepjes paarden die samengetroept stonden te knabbelen op hoogstens 10 meter bij haar vandaan. Het verlangen naar sociaal contact knaagde wel aan haar, maar haar verdrongen herinneringen van leed en verdriet hielden haar min of meer tegen. Tot haar eigen frustratie.

Toch stond ze hier alweer, alleen. Alleen onder een treurwilg. Wat had ze een triest leven, bedacht ze zelf, en haar mondhoeken trokken even omhoog bij die gedachte. Toen de zon iets meer naar het oosten opschoof en haar warme stralen op Beauty's lichtroze neusje liet vallen, sloot ze haar ogen even en zuchtte nogmaals. Het waren immers de kleine dingen die je leven tekenden : een glimlach, een zonnestraal, een kus.. Gauw schoten haar ogen weer open en liet ze haar blik over de horizon glijden. De nabije aanwezigheid van een ander paard had haar zintuigen geprikkeld, en al snel zag ze het nog onbekende gestalte naderen.

Terug naar boven Ga naar beneden
blackgloves

avatar

Profile
Number of posts : 3


Contact
BerichtOnderwerp: Re: -' I am a poor wayfaring stranger za 24 maa 2012 - 17:38Ik drukte mijn neus in het gras en begon te knagen op enkele grassprieten die ik de grond had uitgeplukt. Ik hief mijn hoofd op en keek rond, ik keek na op de kudde die iets verder op stond. Ik hield mijn ogen even dicht en genoot van het sappige groene gras. Vogeltjes floten wat verder op uit de bomen. Ik at gewoon rustig verder.

Terwijl ik nog rustig op het gras knabbelde, dwaalden mijn gedachten weer mijn eigen wereldje in. Ik sloot mijn ogen opnieuw en dacht na over de tijd die me deze 6 jaar al gepasseerd was.. Sommige goede momenten, sommige slechten. Ik opende mijn ogen en had ze gericht op een merrie die op haar eentje stond.

Terug naar boven Ga naar beneden
Joycebunny

avatar

Profile
Number of posts : 35


Contact
BerichtOnderwerp: Re: -' I am a poor wayfaring stranger za 24 maa 2012 - 17:47

Beauty.

Toen ze de bonte hengst opmerkte, ontspande ze zich weer. Even grinnikte ze om het feit dat ze zo geschrokken en paranoia had gereageerd en schudde ze kort haar hoofd, waardoor haar filterdunne manen even op en neer dansten, bijna onmerkbaar. Ze knikte even naar de hengst ter begroeting - en eigenlijk vooral uit geconditioneerde beleefdheid - en liet haar blik even op hem rusten.


Terug naar boven Ga naar beneden
blackgloves

avatar

Profile
Number of posts : 3


Contact
BerichtOnderwerp: Re: -' I am a poor wayfaring stranger za 24 maa 2012 - 17:52Ik zat nog steeds op mijn enkele grassprietjes te knabbelen. Toen ik merkte dat de merrie haar blik op mij gericht had, knikte ik mijn hoofd weer naar beneden om terug wat grassprietjes uit te grond te trekken en te knabbelen. Ik keek weer rond, de kudde af, elk paard na elk paard, .. Toen ik de schimmelmerrie weer in mijn kijk-gebied had drukte ik mijn snuit weer in het gras bleef even beneden. Ik hief mij hoofd weer omhoog keek de merrie aan, die blijkbaar niet meer zo geinteresseerd was..

Terug naar boven Ga naar beneden
Joycebunny

avatar

Profile
Number of posts : 35


Contact
BerichtOnderwerp: Re: -' I am a poor wayfaring stranger za 24 maa 2012 - 18:08

Beauty.

Ze bleef hem even geïnteresseerd aankijken, met haar hoofd typisch iets naar rechts gebogen. Ze vond zijn reacties op haar aanwezigheid opmerkelijk fascinerend, iets wat haar al van jongs af aan getypeerd had. Ze merkte het amper op toen dezelfde bries van daarnet langs haar flanken streek en de haren van haar grijszwarte staart lichtjes oppakte en liet dansen in de wind. In haar gedachten probeerde ze de gedachten van de onbekende hengst te peilen, wat slechts matig lukte.

Wie hield ze eigenlijk voor de gek? Van op afstand paarden analyseren? Daar was ze de afgelopen weken maar al te goed in geweest in de nieuwe kudde. Maar was dit het leven wat ze wilde leiden? Nee. Ze raapte haar moed bij elkaar en zette haar compacte maar vrij gespierde lichaam in beweging. Bij iedere stap was ze er meer en meer van overtuigd dat ze hier misschien spijt van zou kunnen krijgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: -' I am a poor wayfaring stranger

Terug naar boven Ga naar beneden

-' I am a poor wayfaring stranger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Getting along with strangers ((pleaseeee join))
» What are your thoughts on Poor Professor Nolan. OMG!!!
» Stranger Things We Used to Sing~
» Trail King
» Stranger in a strange land [OPEN]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX