IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Niet nieuw, maar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Guest
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Niet nieuw, maar do 5 apr 2012 - 11:30

for dreaming is a way of live so close your eyes and sleep

Zoals de titel al zegt, ik ben niet nieuw op BMH, maar aangezien hier toch wel wat mensen zetten die ik niet ken(de), heb ik besloten om mezelf alsnog even kort voor te stellen. Ik ben dus Nicky, ik ben inmiddels alweer twintig (word nog s oud xD), en ik RPG al zeker een jaar of zes, misschien al langer – en, in alle eerlijkheid, ik ben verliefd op mijn karakters. Vooral op Myou. Zij is één van mijn oudste karakters en, naast Flight, degene met wie het beste klikt.

Dat laatste is misschien iets wat om uitleg vereist. Mensen begrijpen het doorgaans niet wanneer ik zeg dat een karakter 'leeft'. Ik heb al heel veel geschreven en ik ben er inmiddels wel achter dat je je karakter niet kan forceren in iets wat ze niet zijn. Uiteindelijk bepalen ze hun eigen plot en hun eigen handelen en ik heb simpelweg de route te volgen die zij uitstippelen. Als ik met Myou over Avareth schrijf, zie ik hem zoals zij hem ziet: hij is heel haar wereld en hij is perfect. Terwijl, als ik reëel na zou denken, zou ik hem toch wel een klootzak vinden, met tijd en wijle (sorry Ali). Maar Myou houdt van hem, dus ik hou van hem, zo simpel is het.

Als ik schrijf, dan hoef ik alleen maar mijn vingers op het toetsenbord te zetten en de woorden komen vanzelf. Daarom kan ik ook geen garanties bieden als ik RPG of verhalen schrijf: ik weet van te voren niet waar ik eindig, ik kan mijn karakters niet dwingen om iemand aardig te gaan vinden. Ik kan het proberen, en meestal kan ik ze wel sturen, maar de ervaring leert dat ze uiteindelijk toch degenen opzoeken die het best bij hun passen – en dat ik daar weinig inspraak in heb.

Dus, als ik zeg, dat het niet gaat, omdat het karakter in kwestie het me verbiedt, verklaar me dan niet voor gek, want dat ben ik niet Wink – niet dat ik weet in ieder geval, zoals Stephenie Meyer eens zei. En dat brengt me bij mijn andere grote passie: lezen. Als ik de kans krijg, verslind ik boeken. Verder is mijn leven niet zo heel interessant. Ik heb het vooral druk met mijn school (ik studeer rechten aan het VU in Amsterdam), werk (bij PostNL, maar geen postbezorger), mijn vriend <3, en als ik de kans krijg ook uitgaan. Ik probeer buiten het RPG'en mijn schrijven redelijk bij te houden, maar heb hier lang niet altijd zin in en soms verwaarloos ik het teveel, maar als ik de kans krijg, wil ik ooit nog s een boekenserie uitgeven. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in wat van mijn schrijfwerk, kijk hier eens zou ik zeggen: Klik.

Ik zou niet weten wat ik nog meer over mezelf kwijt zou moeten, maar als jullie vragen hebben (over mij, of één van die onstuimige karakters van me Razz), stel ze gerust Wink

яαdıcαʟ dяεαмεя

Terug naar boven Ga naar beneden

Niet nieuw, maar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Chats-
» CHATBOX