IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Bind me in shadows..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Bind me in shadows.. do 10 mei 2012 - 15:09

Ayana
LISTEN CLOSELY, FOR IT MIGHT BE THE LAST WORDS YOU'LL EVER HEAR
Een eeuwig leven, mocht ze deze niet verliezen aan een leider. Een eeuwige band met de duivel, gevormd door pure haat voor alles dat zich levend noemde op deze planeet. Levend noch dood, raasde de buckskin merrie door de bossen. Haar donkere manen en staart wapperde woest achter haar aan, als dansende, zwarte vlammen. De zon baande zijn weg door de takken en scheen op haar lichte vacht. Ayana rende door. Niet specifiek opzoek naar iets, maar zeer zeker van plan om alles dat op haar pad kwam te verwoesten. Een slechte bui kon je het noemen, hoewel dit voor haar omgekeerde wereld was. Slechte bui, stond gelijk aan gevaarlijke storm, wat weer tot haar plezier leidde. Met grote sprongen rende ze verder. Haar oren gespitst om elk geluidje op te vangen, haar ogen strak op het pad voor haar gericht. De schaduwen van het bos leken haar af en toe op te slokken, maar uiteindelijk kwam hier een eind aan. De merrie stormde een open plek op. De zon vulde haar omgeving met licht en warmte. Even kneep ze haar ogen dicht van afschuw, maar nog voor ze zich om kon draaien en terug kon keren, zag ze een paard staan. Alles op haar pad.. De merrie veranderde haar uitdrukking en wist een vriendelijke glimlach op haar lippen te toveren.
Met een sierlijke pas liep ze op de andere merrie af. Dit was geen dag waarbij minuten van gepraat vooraf gingen. Dit was precies de dag waarop er actie ondernomen werd. Eenmaal dichtbij, liep ze een stukje langs de merrie heen, om in een flits haar hoofd opzij te gooien en het paard in haar rug te bijten. Vlijmscherpe tanden boorden zich een weg, waarna het slachtoffer het uitschreeuwde van de pijn. De glimlach van eerder verdween en maakte plaats voor een onheilspellende grijns. Ruw trok ze de wonden verder open, waarna ze de merrie op haar knieën dwong, door een precieze trap naar de benen. 'Smeek!' siste ze zachtjes in haar oor. De merrie deed haar mond al open, maar er kwam niet veel uit. Ayana kneep haar groenblauwe ogen samen. Dit had geen zin, er kwam niets meer uit. Ze zorgde ervoor dat het paard naar haar keek, terwijl ze langzaam naar de wonden toe leunde die ze net had veroorzaakt. Met de grijns nog altijd rond haar lippen, likte ze het bloed af. Het beest kon haar enkel aanstaren met ogen die alle angst weerspiegelde. De schim snoof even, waarna ze zich omdraaide. 'Je bent niet van me af, ik kom het nog wel eens afmaken' sprak ze, luid genoeg voor de merrie om het te kunnen horen. De melodieuze, mysterieuze klank van haar stem verdween op de wind, waarna zij zelf de schaduw weer in stapte. Duisternis slokte haar op, zoals ze het graag had. Op een rustige pas stapte ze weg, dieper het bos in, haar passen gedempt door de bosgrond. Just like it's used to be..
SHADE


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. ma 14 mei 2012 - 15:46

E'VESDAR
RISE, AND RISE AGAIN
UNTIL LAMBS BECOME LIONS
Het hoge gras schuurt langs de sterke benen van de hengst. Lange witte dampen komen van zijn zwarte lichaam, en zijn borst gaat onregelmatig op en neer, zijn amber gekleurde ogen stonden doelloos in de verte. Hij had een behoorlijke reis achter de rug, hij was al eerder in het gebied van de blauwe maan geweest, maar was hier niet lang gebleven om persoonlijke redenen. Maar nu was hij terug na een lange reis, die veel van zijn energie had geëist. Zijn grote lichaam was uitgeput, en de gespannen spieren stonden strak onder zijn vacht. Zijn hart bonkt tegen zijn borst aan, en in een gestrekte draf beweegt hij zich voort. Als hij zou gaan stil staan zou in in één klap kou vatten, dus bleef hij draven. Zijn hoofd draagt hij hoog, statig op een gespierde nek. Ooit in een ver verleden had hij een rang bekleed die hem aanzien had gegeven, hij had het volledige respect van de hoogste leider gehad. Hij was de persoonlijke bewaker geweest van de machtige hengst. Maar alles was fout gelopen, alles was uit de hand gelopen, en E'vesdar had het bijna met de dood moeten bekopen. Hij spert zijn neusgaten wijd open en snuift alle lucht diep zijn longen in. Met grote krachtige passen draaft hij over de velden heen, er waren maar weinig paarden in het gebied te zien. Hij kwam uit een gebied waar duizenden paarden op een kleine lap grond had geleefd, en de ruimte en rust die dit gebied hem bood was als een geschenk uit de hemel.

Zijn lange zwarte manen dansen op zijn brede nek, en met grote kalme ogen bekijkt hij de omgeving. Al snel zouden de velden ophouden, hij voelde hoe het zand tegen zijn benen begon te striemen. Hij rook de zilte zeelucht, en voelde de wind aan zijn manen trekken, heel even staat hij zichzelf toe even te genieten van het moment. Heel even maar, want al snel nemen de schuldgevoelens de overhand en gaan zijn oren diep zijn hals in. Met neusgaten wijd open gesperd steigert de hengst verticaal de lucht in, een schelle hinnik verlaat zijn lippen en met een klap komt hij terecht op de grond. Hij schud zijn hoofd hevig heen en weer en de lange strengen haar vallen wild over zijn gespierde hals. Snakkend naar meer lucht ademt hij diep in en laat zijn gevoelens langzaam tot rust komen. Hij had het gevoel dat er naar hem werd gekeken, en een onheilspellend gevoel bekroop hem.

Als het al kon gingen zijn oren nog dieper zijn nek in, zijn ogen schieten schichtig over de omgeving en blijven haken op het lichaam van een merrie. Zijn ogen vernauwen zich in eerste instantie, en wantrouwend laat hij zijn blik over haar glijden. Behoedzaam komt de hengst tot stilstand en gooit zijn brede hoofd de lucht in. Luid briesend steigert hij, en laat een waarschuwende hinnik horen, hij was niet van plan om vrienden te maken. Daar had hij zich al lang geleden over heen gezet, vrienden staken je in je rug en lieten je voor dood achter. Dat was echter wat zijn vriend had gedaan, een woede uitbarsting komt boven borrelen en E'vesdar schraapt met zijn hoef over de grond. Hij schud zijn hoofd, en de tweekleurige manen verdelen zich slordig over zijn hals.

Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. ma 11 jun 2012 - 17:01

WazBeer schreef:
Ayana
LISTEN CLOSELY, FOR IT MIGHT BE THE LAST WORDS YOU'LL EVER HEAR
Deze blauwe maan waren er weer nieuwe paarden toegetreden tot de duisternis. Het deed haar goed om te zien hoe geweldig het ging met Avanti's groep. Natuurlijk kwam met de nieuwtjes ook de verantwoordelijkheid om duidelijk te maken wie er respect verdiende en wie niet. Zoals in het geval van Sythka wist Ayana dat niet iedereen haar zou accepteren als Avanti's rechterhand. Hoewel de merrie zeer in staat was om dit na een tijdje wel af te dwingen, mocht het niet vanzelf komen. De merrie was nog niet al te ver van haar slachtoffer weg voor ze een hinnik over het gebied hoorde galmen. Even spitste ze haar oortjes, waarna ze deze weer terug naar achter liet glijden. Het was een stemgeluid geweest wat ze herkende als niets meer dan de leider van de derde rang. Hoewel Ayana wist dat sollen met een leider heel riskant kon zijn, leek hun ontmoeting onvermijdelijk. Ze draafde met lichte passen verder door het bos, de lichte plekken vermijdend waardoor ze gehuld was in een constante schaduw. Het duurde niet lang voor haar groene ogen bleven hangen op een hengst met bijzondere aftekeningen. Hij gooide zijn oren in de nek en leek haar te waarschuwen. Ayana volgde zijn voorbeeld en legde haar oortjes plat, waarna ze een paar passen nam en bleef staan op een goede afstand. Het was duidelijk dat hij niet hier was voor een vrolijk praatje en iedereen die haar kende wist dat dit ook niet haar favoriete bezigheid was. Een kleine glimlach verscheen rond haar donkere lippen. 'Wat brengt een sterke hengst hier op deze mooie dag?' kwam er rustig uit. Haar toon was ietwat zoetjes, hoewel de mysterieuze tint er nooit helemaal uit ging. Hij wist ongetwijfeld al wie ze was, maar dat betekende niet dat alle spelletjes uitgesloten waren.
(blegh bagger post, sorry)
SHADE


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 12 jun 2012 - 17:56

E'vesdar was geen volledige idioot, het was zijn taak als leider om iedere naam, en ieder lichaam te kennen en hérkennen. Het zou dus ook niet als een verassing moeten komen dat hij precies weet wie de merrie is die naast hem staat. Daarnaast waren er genoeg getuigen die hem zouden kunnen vertellen welke schimmen er allemaal rond lopen, en al helemaal hun namen. Maar Ayana maakte het hem makkelijk met haar groene ogen, immers waren er maar weinig paarden met groene ogen. Hij glimlacht bij de woorden die ze spreekt. Een grijns krult rond zijn lippen en met donkere, haast gevaarlijke ogen kijkt hij de merrie aan. 'Goh het is zeker mijn geluksdag-' hij wend zijn blik af van Ayana en laat zijn ogen over de kudde gaan in de verte '-merrie én schim, kan niet beter.' Een half lachje, iets wat meer leek op een sinistere grijns siert zijn lippen. E'vesdar was niet de typische leider, overmoedig en extreem dapper, laat staan sociaal of vriendelijk. In feite was hij vrij onzichtbaar en deed zijn taak, iets waar hij goed in was, beschermen. En na al die jaren was hij zo gewend om in schuld te leven dat de positie als leider hier bijna voor hem gemaakt was, immers zou het zijn schuld zijn als er een paard zou sterven, niet?

Zijn ogen glijden over de wuivende gras sprieten, de heldere lucht die over enkele uren zou verkleuren in de donkere tinten van de nacht. Voor hem was overdag op zo een dag als vandaag cruciaal, hij moest zijn gedachtes ordenen en er voor zorgen dat hij er vannacht weer klaar voor zou zijn als de hel los brak. In principe was zijn kudde in het voordeel, zo open op de vlaktes, geen enkele schuilplek in de buurt. Aan de andere kant konden de schimmen ook weer zo erg in het voordeel zijn dat ze geen schuilplaats meer nodig hadden, en het hele verrassingseffect achterwege lieten.Lerav, Flight, E'rayhon <3
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 12 jun 2012 - 20:51

Ayana
LISTEN CLOSELY, FOR IT MIGHT BE THE LAST WORDS YOU'LL EVER HEAR
Ayana keek hem aan terwijl hij sprak. Zijn woorden verbaasde haar een beetje. De meeste leiders spraken op een andere manier en hoewel ze de paarden wel had bestudeerd, wist je lang niet alles van een persoon die je nog nooit had mogen spreken. Een lichte twinkeling verscheen in haar groene ogen nadat hij uitgesproken was. De merrie haalde haar zachte lippen van elkaar om hem wat woorden terug te werpen. 'En wat maakt de leider zo gelukkig met mijn komst, E'vesdar?' sprak ze op haar kalme toon. Ayana schudde haar donkere manen even door elkaar, waarna ze weer sierlijk langs haar hals vielen. Haar blik volgde die van hem en bleef op de kudde hangen. De paarden stonden tussen het groen en blauw, achter hen de sierlijke lijn van de horizon. De velden waren prachtig voor paarden die van open plaatsen hielden. Iedereen kon begrijpen dat zij en de andere schimmen er niet al te graag kwamen. De kudde herkende hun van een afstand en daarbij zat het er vol met zonneschijn en kleurrijke bloemen. Niet dat Ayana iets had tegen haar omgeving, maar het was de manier waarop een normaal paard reageerde op deze aspecten. Wanneer er iets moois of vrolijks te vinden was, dartelden de paardjes rond van vreugde. Persoonlijk kon ze dit gedrag niet uitstaan. De paarden die nu op de vlakten te vinden waren zagen er kalm en tevreden uit. Heel anders vergeleken met het beeld wat zij mocht aanschouwen tijdens een blauwe maan. Waarin paarden alle kanten op stoven en in paniek naar elkaar riepen. Nee, ze waren weer bezig hun krachten en energie op te bouwen, voor de volgende terreur genaamd Blauwe maan.
SHADE


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. do 14 jun 2012 - 18:36

In eerste instantie waren zijn woorden sarcastisch bedoelt, maar als de schimmenmerrie de toon niet uit zijn stem haalt besluit hij er maar niet meer over te beginnen. Wanneer de stem van de ranke merrie opnieuw weerklinkt siert een zwak lachje zijn lippen, vluchtig maar charmerend. Zijn ogen staan donker en glijden kort, maar zonder géne over de merrie heen. Ze had een stel hoge benen en een mooi gevormde hals, hoewel het niet overduidelijk was, ze was goed gespierd en straalde een bepaalde kracht uit. Hij vroeg zich af of dit effect was van de blauwe maan, of dat ze haar lichaam zo goed had getraind.

Als hij een einde aan zijn leven wilde dan had hij zich wel van een klif geworpen. Om zich aan te sluiten bij een zieke hengst die je de rest van je leven commandeert om klusjes voor hem op te knappen, nee daar zat E'vesdar niet op te wachten. Daarnaast begreep hij de heisa ook niet rond Avanti, en hoe de rest van de schimmen zo dom konden zijn om hem leidertje te laten spelen. Avanti was één van hen, niet sterker, niet slimmer, en toch liepen ze achter hem aan als een stel domme hondjes. Hij begreep niet hoe een sterke merrie, als die naast hem, zo idioot kon zijn om met wijd open ogen in de val van Avanti te lopen, haar leven te geven aan een hengst met machtswaanzin. Had Ayana dan niet door dat hij voor eeuwig een slaaf zou zijn? Nooit meer in staat te voelen of te leven? Zij zou haar hele leven leven in onmacht, want Avanti zou altijd boven haar staan.

Het ging anders in de kuddes, natuurlijk waren er de leiders, maar die deden zich niet beter voor dan de rest. Althans de meeste dan. Als kudde paard werd je nergens toe verplicht en was je vrij om te gaan en te staan waar je wilde. Ayana zou zich nu schuil moeten houden in het woud, immers waren schimmen zwakker zonder de maan. Zij zou nooit meer de brandende zon op haar vacht voelen als zij over de steppe dendert, of het heerlijke koele water van de zee tegen zich aan voelen spetteren. E'vesdar was niet de meest positief ingestelde hengst, maar eveneens kon hij er met zijn verstand niet bij dat je zo veel moois, zo veel leven wilde geven voor een leven met dood en verderf. Het kon hem niet schelen hoe vreselijk je jeugd ook was geweest, of hoe het leven je had geslepen tot wie je was, uiteindelijk had je zelf in de hand wie je wilde worden. Zodus richt hij zijn donkere ogen in die van Ayana, een gevaarlijke grijns rond zijn lippen. Een grijns die balanceerde tussen het donkere, haast duistere dat twinkelde in zijn ogen, en de charme die heel even te zien was op zijn gelaat. 'mm-' Mompelt hij zachtjes tussen neus en lippen door, zijn ogen glijdend over haar slanke hals. 'Ach een dag als vandaag is ook maar zo gewoontjes zonder wat vrouwelijk gezelschap'Lerav, Flight, E'rayhon <3
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. ma 27 aug 2012 - 18:27

Ayana
LISTEN CLOSELY, FOR IT MIGHT BE THE LAST WORDS YOU'LL EVER HEAR
Voor een ander leek haar keuze om zich aan Avanti's hoeven te werpen misschien geschift. Ayana had echter heel goed geweten wat ze op zich nam. Ze had geen behoefte aan de vrolijkheid van het leven, aan de pracht die deze kon brengen. Het leven had haar al zo veel ellende gebracht, zo veel dingen die ze nooit had voorzien. Het was niet dat ze een zielig stuk verdriet was geweest, of dat ze niet meer wilde leven. Ze had gezocht naar een hoger doel. Leider worden stond haar niet aan, maar de schimmen. Haar rebelse en bovenal sadistische karakter had haar zo het bos in geduwd. Nooit zou ze spijt tonen van deze keuze, gezien het haar nog altijd plezier deed. In de ogen van de leiders was zij een slaafje van Avanti, maar er zat meer achter als dat. Haar manier van denken sloot aan op de zijne. Hoewel ze niet ontkende dat ze sterk was, was het soms nodig om een hogere macht boven je te kiezen. Ayana zou niemand liever dan Avanti boven haar hebben staan en dat was ook precies de positie waarin ze verkeerde.

De merrie keek met kalme groene ogen toe hoe de leider haar in zich op nam. Hij schaamde zich niet voor het grondig bekijken van haar gelaat, maar zij had er geen moeite mee. Hoewel het geen blauwe maan was en de emperor voor haar stond, vreesde ze hem niet. Een schim zoals zijzelf had altijd nog trucjes achter de hand om zich uit bepaalde situaties te werken en het zag er niet naar uit dat hij hier was gekomen met de intentie om iemand van haar soort tegen te komen. Iets wat wel het geval was geweest als hij op oorlogspad was geweest. Niet dat ze een van de leiders ooit vrijwillig met een schim had zien vechten, maar uitgesloten was het niet. Een lichte glimlach verscheen rond haar lippen toen de hengst weer sprak. 'Interessant, gewaagd gezelschap is meer mijn ding' sprak ze rustig.
(Ugh zo flut xD)
SHADE


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. do 30 aug 2012 - 21:53


mercy is bad for the vision
emperor e'vesdar


Ze bewoog haar lichaam soepel en vlekkeloos als een katachtige die zich makkelijk samen smolt met de schaduwen van de nacht. Ze was een mooi en sierlijk schepsel om te zien, haar gouden vacht die glim in het zwakke maanlicht en die donkere giftige ogen die je hart konden verslinden als je ook maar iets te dichtbij zou komen. Ze was gevaarlijk maar een schoonheid die E'vesdar vaker was tegen gekomen, hij had een gelijke merrie ontmoet in zijn jeugdige jaren. Ze was ontembaar en mysterieus, liet zich in met duistere zaken en deed er alles aan om te krijgen wat ze wilde, ongeacht wat het ook zou kosten. Zulke merrie's waren verleidelijk en alles verslindend, ze hoefde maar te knipperen met hun wimpers en hun zijdeachtige vacht tegen die van een hengst te schuren en hij zou om zijn. E'vesdar had vroeger de fout gemaakt om in die val te trappen, en zou zich niet opnieuw riskeren door zich over te geven aan een merrie als haar, betekende echter niet dat hij zou weg lopen, zoals ze zelf al zei; gewaagd gezelschap is zo slecht niet.

Haar stem was rustig en gecontroleerd, alsof de situatie zich wel vaker voor deed en ze alles zo naar haar hand kon zetten, ze was geoefend in wat ze deed en zou zeker niet uit de weg gaan voor een gevecht, het glom in haar donkere ogen. 'Ik weet niet of ik dan aan je eisen vol doe' Grinnikt hij, zijn ogen voor een minuut langs de welving van haar hals glijdend.


Rise and rise again, until lambs become lions
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 11 sep 2012 - 19:10

Laat dit topic maar zitten, er zit te veel tijd voor me tussen om inspiratie te behouden c:
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 11 sep 2012 - 20:29

Sorry he ^^ Ik heb het gewn echt heel druk momenteel met school enzo. Wil niet nogmaals blijven zitten natuurlijk.


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast


Profile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 11 sep 2012 - 20:35

Helemaal prima, openen we later anders nog een een topic, heb het zelf ook erg druk atm c:
Terug naar boven Ga naar beneden
WazBeer
Moderator
avatar

Profile
Number of posts : 1413
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows.. di 11 sep 2012 - 20:36

Ja, lijkt me erg leuk om nog eens een topic te hebben als we beide wat meer tijd hebben en ik wat meer inspiratie ook ^^


AYANA || NEMEQUENE
"You? You are mere mortals, stuck in a world ruled by immortality" ~ Ayana

DeviantArt ||  Dropping
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Bind me in shadows..

Terug naar boven Ga naar beneden

Bind me in shadows..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Shadows in the Tunnels
» Lesson One - The Full Body-Bind Curse (Year II)
» Night Shadows Meet
» Chasing Shadows
» Weeping Shadows comes for a friend

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Ferelden-
» CHATBOX