IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Now dance, fucker, dance!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Now dance, fucker, dance! di 22 mei 2012 - 22:08

DELANEY
Show me how to lie you’re getting better all the time.
And turning all against the one
Is an art that’s hard to teach. Another clever word sets off an unsuspecting herd. And as you step back into lineA mob jumps to their feet!
De grond trilde om haar hoeven terwijl ze door rende. De storm die boven haar hoofd raasde beangstigde haar haar ogen stonden groot en angstig terwijl ze voor de storm uit probeerde te komen. Maar ze wist dat het geen nut had. Net als het verleden van de beeldschone merrie. Het haalde haar in. Het zou haar afmaken en haar weer neerhalen. Al waar ze voor streed in een nieuw leven wat ze wou maken. Een leven tezamen met E'vesdar de enigste wie ze ooit had kunnen vertrouwen. Maar hij was niet nabij. En de leegte nam haar lichaam over. Er was niets meer over voor haar in deze realiteit maar vertrekken zou ze niet. Ze wou niet weer vluchten. Ze wou niet weer alleen zijn. Ze had al tijden niet meer het gevoel van een hengst gehad. En met E'vesdar had ze dat verlangen ook niet meer gewild. Maar hij was hier niet en daarmee kwam het gevoel weer opzetten als een drug. Het brandende gevoel van leegte overnam haar weer al wou ze het geheel niet. Haar lichaam vroeg om die aandacht en ze kon enkel blijven rennen. Rennen tot het gevoel zich overgaf aan haar gedachtengang. Al was ze doodsbang dat dat nooit zou gebeuren.
Er was niets om voor te leven als je een vloek des schoonheid droeg zoals de Witte merrie die de naam Delaney droeg. Ze wist dat er niets was voor haar aan het einde van de lijn. Daar had ze teveel zonden voor begaan. Haar leven zou vroeger of later over zijn en wat hielt ze dan over? Een mooi praatje en het feit dat ze weer alleen zou zijn. Ze zou altijd alleen zijn. Niets zou haar ooit zo ver krijgen om haar eigen geloof om te zetten en te geloven in het goede. Er was niets goeds in deze wereld. En de littekens die over haar schoft en flanken liepen gaven daar genoeg bewijs voor. Misbruikt. Gepijnigd en gemarteld. Tot ze zichzelf zo ver dwong er op te kikken. Haar blauwe ogen waren niets zeggend. Er was ook niets meer om te zeggen. Het was over en het was allemaal hun schuld. Delaney had gedaan wat elke merrie in die situatie zou doen toch?
Del was er zeker van. Fouten maken was niet in haar systeem. Andere maakte de fouten en zij profiteerde van hun onbenulligheid. Ze verleed ze en nam hun dromen af. Veulens van haar afgewezen en achtergelaten. Del wist het niet eens meer. Hoe veel veulens zou ze hebben? Hoeveel kinderen verbannen uit haar leven terwijl ze al op zoek ging naar haar volgende slachtoffer om die honger vanbinnen te stillen. Ze telde niet eens meer. Het had ook geen nut om haar gevolgen van haar daden te onder zien. Het was eens en niet weer. Hengst moest zo nodig een ritje maken, mocht hij ook met de gevolgen lopen. Dat waren toch dingen die uiteindelijk aan haar knaagde. Als ze nu merries zag met hun veulens. Dacht ze enkel aan hoe zij had kunnen zijn. Als ze bij hem was gebleven. Maar once again. Het was niet haar fout geweest. Hij was met dat gedrocht geweest. Dat ding wat nu Beta leider was van de rang waar zij nog wel in zat. Waarom het verleden haar teisterde kon ze niet bevatten. Ze was naar deze rang gekomen voor E'ves. En ze had Flight er bij gekregen. De ironie. Maar ja, ze kon nu uiteindelijk wel haar wraak nemen. Haar wraak op de hengst wie haar geheel gebroken had. Tranen gleden over haar witte gezicht. Tranen die gepaard gingen met de regen die uit de hemel viel. Het onweer had haar ingehaald. En Delaney hielt haar pas in. Het had nu geen nut meer om te rennen. De regen stortte met bakken uit de hemel. Zorgde er voor dat haar in witte vacht doorweekt raakte en haar lange manen plat en kleverig langs haar nek vielen. Haar staart Zich over de grond voort sleepte en zo doende smerig werd. Haar lange voorpluk viel recht over haar hoofd heen terwijl haar oren in haar nek zakte. Haar hele gestalte was nu niets meer als miserabel en toen ze in een door regen gevormd poeltje keek zag ze een gebroken merrie. Er zat geen sprankeltje levenslust meer in haar. Haar botten en ziel werden verteerd van binnenuit. En hoewel ze alles er aan deed dat gevoel tegen te werken vreesde ze toch dat het de overhand op haar zou krijgen.
Een enkele kraak achter haar deed haar met woeste ogen en oren plat in haar nek omkijken. Haar ogen doorboorde die van de vreemde merrie tegenover haar en al wat een masker was voor elke hengst die ze op dit moment tegen zou kunnen was nergens te vinden. Ze haatte merries. Arrogante vieze beesten die haar uitlachte voor wie zij was. Voor wat zij nodig had. En deze merrie zou geen uitzondering zijn. Delaney zette zichzelf in haar gedachten al schrap op honende woorden terwijl ze bijna grommend sprak. "Valt er wat te zien!" Ze wist absoluut dat er wat te zien was. Een doorweekt huilend wit paardje die niets was met wat ze men liet denken dat ze was. Het was enkel wachten, een kwestie van tijd of ze zou de grond in worden gedrukt. En dan zou deze merrie sterven. Del was niet moorddadig. Maar ze had er genoeg van. Dit beest zou sterven als ze haar mond open zou doen.
-Open voor uno Merrie :3


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! di 22 mei 2012 - 22:21

Shylar wandelde door Anderfels, ze wist niet waarom ze steeds hiernaartoe kwam maar ze had een soort band met het gebied gekregen. Toen ze een witte merrie in haar visier kreeg, die niet bepaald blij keek stapte ze voorzichtig dichter. De merrie had het gehoord, want al snel draaide ze haar kwaaie hoofd naar haar toe. 'Valt er wat te zien?' Shylar slikte zacht en keek met haar goudkleurige ogen naar haar. 'Ik zag je in je uppie staan, en niet bepaald vrolijk ook niet' zei ze met een lichte bezorgdheid in haar stem. De littekens die ze op de merrie haar flanken zag vertelden een verhaal, een verhaal dat zij maar al te goed kende.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! do 24 mei 2012 - 16:32

DELANEY
Crimson and clover, sugar and salt
Bittersweet and it’s all your fault
De merrie slikte zacht en keek met haar goudkleurige ogen naar haar. 'Ik zag je in je uppie staan, en niet bepaald vrolijk ook niet' zei ze met een lichte bezorgdheid in haar stem. Delaney keek met druppels die uit haar manen druppelde over haar neus. Deleney's ogen waren ijzig koud terwijl ze langzaam een stap terug zette. De merrie haar ogen lagen op Delaney's flanken. Wetend dat dat beest naar haar littekens keek. Haar oren lagen plat in haar nek tussen haar aan elkaar geplakte manen terwijl ze haar hoofd langzaam verlaagde. "Het gaat prima met mij!" Snauwde ze de merrie bot toe. Naar andere merries was ze altijd bot geweest. Naar iedereen was ze altijd bot geweest. Behalve naar haar slachtoffers en E'ves. E'ves was de enigste die haar hart had. Niemand anders zou ze ooit binnen laten. En deze merrie.. Werkte haar enkel op haar zenuwen.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! do 24 mei 2012 - 19:14

'Het gaat prima met me!' snauwde de merrie naar Shylar toe. Ze schudde haar hoofd. 'Ja tuurlijk lieverdje, daarom stond je bijna te huilen. Bot doen drijft me niet weg.' bleef ze op haar rustige toon zeggen. Shylar zou en moest met deze merrie praten, het zou haar geen barst kunnen schelen hoe bot ze deed.

Ze richtte haar goude ogen weer naar haar op. Als Shylar iets in haar hoofd had, ging ze door tot ze haar doel bereikt had. Ze zou niet van deze merrie haar zijde wijken tot ze dood ging. Shylar was vroeger zelf een wrak geweest, en nu ze haar zo zag kon ze haar niet alleen laten.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! do 24 mei 2012 - 21:59

DELANEY
Crimson and clover, sugar and salt
Bittersweet and it’s all your fault
Ze schudde haar hoofd. 'Ja tuurlijk lieverdje, daarom stond je bijna te huilen. Bot doen drijft me niet weg.' bleef ze op haar rustige toon zeggen. Delaney keek haar woest aan en haalde een schijnbeweging uit naar de merrie. "Misschien je pijn doen dan wel!" Snauwde ze toe terwijl ze haar woest aan keek. De regen stroomde onophoudelijk door haar vacht. Liet haar manen aan elkaar plakken. Maakte haar er.. Miserabel uitzien. Haar ogen stonden woest terwijl ze de merrie aankeek. "Verdwijn toch en laat me me trust." Klonk haar stem zacht terwijl ze zich omdraaide. Tranen stroomde nu toch echt over haar ranke hoofdje. Tranen die opgenomen werden door de regen. Niet zichtbaar voor wie dan ook.. Nooit zichtbaar.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! do 24 mei 2012 - 22:14

De merrie haalde een schijnbeweging naar me uit. 'Misschien je pijn doen dan wel!' Shylar schudde haar hoofd weer. 'We weten allebei wat pijn is, en ik geloof niet echt dat jij pijn gaat gebruiken om me weg te krijgen.' zei ze terwijl ze naar het litteken keek. 'Verdwijn toch en laat me met rust.' Shylar zuchtte. 'Nee.' hield ze standvastig vol. 'Ik verdwijn niet, en laat je zeker niet alleen, mérrie.' Ze werd een tikkeltje pissig, Shylar kon er zowiezo niet tegen als iemand midden in een gesprek zich omdraaide of gewoon wegliep.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! ma 28 mei 2012 - 14:02

DELANEY
Crimson and clover, sugar and salt
Bittersweet and it’s all your fault
'Ik verdwijn niet, en laat je zeker niet alleen, mérrie.' De stem sneed opnieuw door Del haar oren terwijl ze haar woest aankeek. Haar blauwe ogen haakte zich recht in die van de merrie terwijl ze naar voren liep. Tot ze vlak voor de merrie stilstond. "Wat denk je nou wel he." Klonk haar stem laag terwijl ze de merrie aankeek. Woedde straalde uit haar ogen. Ze zou verdwijnen en als het aan Del lag verdween ze gelijk van de aardbodem.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! ma 28 mei 2012 - 14:22

Ze glimlachtte even toen ze de woeste ogen van de merrie zag. 'Wat denk je nou wel he.' Shylar keek in haar blauwe ogen. 'Ik denk, nah ik wéét dat jij niet alleen hoeft te zijn. En niet alleen kán zijn nu. Dat litteken zegt me genoeg wat ik moet doen.' Haar hoofd stond nu recht voor de merrie die woedend keek. Ze is koppig, en dat zou ze blijven totdat deze merrie haar woede en verdriet wegwas.

Met een poging om haar gerust te stellen hield ze zichzelf rustig. Het had geen minste zin om iemand te helpen als je zelf opgefokt was. Ze bleef in haar ogen kijken, hopend dat ze toch een tikkeltje rustiger werd.

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
avatar

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! wo 30 mei 2012 - 16:53

DELANEY
Crimson and clover, sugar and salt
Bittersweet and it’s all your fault
'Ik denk, nah ik wéét dat jij niet alleen hoeft te zijn. En niet alleen kán zijn nu. Dat litteken zegt me genoeg wat ik moet doen. Bij die woorden draaide Delaney zich woest om en sloeg met haar staart. "Ik heb jou niet nodig. En zeker je feiten niet spuit elf." Haar woorden klonken bot en een rilling gleed door haar lichaam. Waar bemoeide dit beest zich mee? Ze had al meer als genoeg problemen aan haar hangen zonder al dit gedoe. Haar lichaam was doorweekt maar stond stijf van de spanning terwijl ze stug een stap vooruit zette. Merries.. Ze kon nooit goed met ze om gaan en zou ook nooit goed met ze om kunnen gaan.


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance! wo 30 mei 2012 - 19:10

Ze negeerde alle woorden. 'Veel geluk in je eigen verdriet.' zei ze sissend en draaide zich om en stapte langzaam weg. Ze had de kracht niet om verder op de merrie in te gaan, als zij zonodig pissig moest zijn was Shylar dat ook. Met een koppig hoofd keek ze nog eens achterom en hief dan haar hoofd op en stapte verder. Ze deed teminste moeite, en wat kreeg ze ervoor terug? Gesnauw en gedreig. Dat had ze al genoeg in haar leven gehad en deze mérrie had het recht niet om haar ook zo te behandelen.Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Now dance, fucker, dance!

Terug naar boven Ga naar beneden

Now dance, fucker, dance!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX