IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Aanwerving Schimmen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Aanwerving Schimmen zo 27 mei 2012 - 22:45
Hallo allemaal,

BMH stopt niet met verder evolueren. Ik, Ali en de rest van het team overleggen constant dingen die het spel nog wat leuker zouden kunnen maken, of net gemakkelijker. Daarom is er een nieuw systeem ingevoerd voor de schimmen met als doel nieuwe schimmen te krijgen en dan met doel om een heel nieuw idee omtrent 'Vechters' in te voeren op BMH. Maar ik heb eerst nieuwe rekruten nodig voor team Avanti. Het nieuwe systeem voor de schimmen-aanwerving is denk ik gemakkelijker voor mij, omdat ik kan voorselecteren maar ook beter voor jullie want paarden kunnen niet langer dood gaan als ze niet voldoen.

Het gaat als volgt
Hieronder kunnen mensen zich met hun karakters aanmelden voor schim. Denk je dus dat je paard een goede kans maakt als schim dan moet je je hier zeker aanmelden. Met onderstaand formuliertje kun je dus heel simpel aanmelden. Je hoeft geen topic te starten, gewoon enkel hieronder invullen. Ik bekijk achteraf aan de hand van de testberichtjes wie er kans maakt om schim te worden. Wie mij, maar vooral Avanti, het meest aanspreekt. Keur ik je goed dan zal ik het je zeker melden en kan je een topic openen iets voor blauwe maan om Avanti te ontmoeten en schim te worden. Keur ik je af ... nou dan kan je alsnog je paard gaan spelen, wat vroeger vermoord werd door Avanti gebeurt nu dus niet meer. Het is ook mogelijk dat ik gedurende de topic naar schim worden je alsnog afkeur omdat je toch niet voldoet aan de eisen van Avanti. Het is dus van belang dat je een goed testbericht schrijft. Voor vragen kun je me (Jennifer) steeds een pb sturen.

Boodschap: Hoe meer nieuwe schimmen, hoe sneller de Leaders zullen handelen hoe veiliger de gewone paarden zijn.

Liefs,
Jennifer

formuliertje

Code:

[b]Naam paard[/b]: ...
[b]Rang[/b]: ...
[b]Link naar karaktersheet[/b]: ...
[b]Testbericht[/b]: ...

[code][u]Formuliertje[/u]: ...
[b]Naam paard[/b]: ...
[b]Rang[/b]: ...
[b]Link naar karaktersheet[/b]: ...
[b]Voorbeeldpost[/b]: ...[/code]
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen ma 28 mei 2012 - 21:03


Don't worry about life, you're not going to survive it anyway.

Hij strekte zijn hoeven zo ver mogelijk voor zich uit. Een kracht die onbeschrijfelijk was nam langzaam bezit van zijn lichaam, een drang naar meer werd groter. De uren voor blauwe maan en Avanti was nu al niet te stuiten. Hij stoof tussen de bomen door, zijn oren gespitst naar een jonge merrie die voor hem uit rende. Ze had een grote voorsprong maar hoelang kon ze die voorsprong houden? Zijn gitzwarte lichaam werd getekend door lange witte littekens en achter zijn maantop keken zijn paarse ogen met arrogantie en killheid toe. Er lag een voldoening in zijn blik die niemand echt kon vatten. De merrie stoof het veld op en Avanti blikte kort naar de hemel voor ook hij vantussen de bomen kwam. Hij gooide zijn hoofd in de lucht en gooide zijn oren plat terwijl hij aan onvoorstelbare snelheid om de merrie inliep en dan ...

Hij sprong naar voor, zette zijn lange scherpe hoektanden in haar hals en haalde haar neer tegen de grond. Zijn zware behaarde hoeven gaven de genadeslag en met een valse grijns keek hij naar de kudde enkele honderd meters verder. Hij daagde ze uit, wie wou de volgende zijn. Hij boog zijn hals en deed zich te goed aan haar vlees en bloed. Water en gras was er enkel in tijden van nood, Avanti was een vleeseter. Hij hunkerde achter het bloed van onschuldigen. Dat was de eeuwige haat die hem steeds weer achtervolgd. Hij sperde zijn neusgaten en zijn hoofd schoot in de lucht. Zijn oren glijden weer langzaam weg en zijn paarse ogen glijden langs het bos. Hij strijkt zijn bebloede neus langs zijn voorbeen en zet zijn lichaam in een actieve draf terug richting het bos.

Hij werd opnieuw opgeslorpt door het donker, enkel de paarse fonkel was een singaal van zijn aanwezigheid. Hij bleef draven tot hij aan de rand was het dichts bij de kudde. Hij steigerde laag, gooide zijn hoofd in de lucht en liet een ijzige hinnik door de hemel strijken. De blauwe maan kwam langzaam op en iedereen van zijn groep kwam langzaam tevoorschijn. Ayana trouw aan zijn flank en de andere onderdanig achter hem. 'Je weet wat mijn wens is.' Siste hij met een blik naar de anderen over zijn schouder. Hij keek terug naar de kudde en grinnikte donker. 'Take everything ... give nothing back.' En met die fluisterend angstaanjagende woorden schoot hij naar voor...
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Triptune

Triptune

Profile
Number of posts : 1162


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen ma 11 feb 2013 - 17:10

Kratos wil ik ook nog wel eens aanmelden als dat ooit mogelijk is, je geeft maar 'n seintje Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Onii

Onii

Profile
Number of posts : 217
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen do 11 jul 2013 - 17:11

Formuliertje:
Naam paard: Numiah
Rang: Rang 1
Link naar karaktersheet: Klik!
Voorbeeldpost:
Haar vosse hoofd met een brede en spierwitte bles draaide wild heen en weer, van links naar rechts. Verschillende geluiden rolde haar oren binnen. Vogels die razendsnel wegvlogen en knaagdieren die snel ondergronds kropen. Ze had nog niks engs gezien, maar de reactie van de dieren deed een rilling over haar rug lopen. Ze stond in een open vlakte naast de rand van een bos en hield haar hoofd stil, enkel haar ogen keerde van links naar recht. Verschillende paarden naderde haar, ze voelde het in haar hoeven en ze rook ze. Ze roken alles behalve paarden, ze droegen een walm van dood en bederf met zich mee. Haar neus trok ze walgend op wanneer ze geluidloos achteruit wandelde. Een grote zwarte hengst met felle paarse zag ze net de hoek omdraaien. Ze schrok en rende zonder enige geluid te maken het bos in. Vanuit het bos keek ze naar de paarden die langs haar heen liepen. Een ijskoude hand neep haar keel dicht, ze durfde geen adem te halen, stel dat ze haar hoorde. Wanneer dat ze waren voorbij gewandeld stak ze haar hoofd uit het bos en keek ze na. Met een gigantische afstand tussen haar en de groep liep ze nog stiller als een muis echter hen aan. Door alle pesterijen dat ze vroeger moest doorstaan had ze geleerd om zo stil te lopen als de wind. Op een gegeven moment splitste de groep en koos Numiah om de merkwaardige zwarte hengst met de paarse ogen te volgen. Wanneer deze een ander paard tegen kwam besloot ze de achtervolging te staken en zich om te draaien. In een drafje liep ze weg. Echter hield een schelle gil voor een doodse stilte haar tegen. Ze stopte abrupt en galoppeerde terug. Een dood paard lag daar op de grond terwijl bloed de lippen van de hengst kleur geven. Ze had moeite met slikken en ze voelde zich versteend. Misschien was dit haar kans, ze wilde van dit belachelijke leven dat ze nu leidde af. Misschien kon deze hengst haar helpen. Ze twijfelde, zonder haar ogen van het paard af te halen. Voor ze echt helemaal had besloten sprong ze uit het bos en sprong voor de hengst. Meteen had ze spijt wanneer ze oog in oog stond met dit... Dit.... Monster.

Ik vind het moeilijk om op deze manier te typen xd Als je een post als schim wilt mag je het altijd zeggen.


It's not about forcing the happiness, it's about not letting the sadness win ♥️
Adore 
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen do 11 jul 2013 - 18:05

Je mag al meteen topic openen voor Avanti hoor. WinkONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Michelle
ǤØÐ ÂßØVЄ ÂĿĿ
Michelle

Profile
Number of posts : 6870
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen zo 8 sep 2013 - 13:26Naam paard: Achilles the shark
Rang: I dunno ._.
Link naar karaktersheet: http://bluemoonhorses.actieforum.com/t70-achilles
Testbericht: Mijn heer ik heb u teleurgesteld maar sta mij toe mijn fouten te herstellen. De zwarte hengst staarde in stilte naar de natuur om hem heen. Hij was een monster maar had zijn onsterfelijkheid opgegeven voor een greintje van een andere wereld. Hij wist niet hoe hij ooit zo'n fout had kunnen maken. Alles had kunnen opgeven en zijn heer en meester had kunnen verraden. De hengst snoof even en keek in stilte naar het bos voor hem. Hij kon zijn meester voelen. Hij wist dat Avanti naar hem keek maar ook dat hij Achilles ieder moment kon vernietigen. "M'lord." Mompelde hij langzaam ene snoof heel even. "Ik smeek je vergiffenis." Mompelde hij langzaam en liep door niet bang voor de duisternis. Jaren geleden had hij hier zijn ziel gegeven. En nu wou hij opnieuw zichzelf aan de duisternis geven. "Ik heb u verraden zonder reden." Mompelde hij langzaam en verzuchtte even. "Ik ken mijn fouten, mijn heer. Vergeef me of vernietig me." Mompelde hij langzaam en draaide haar hoofd om naar de zwarte hengst die hij had weten te voelen. "My king." Mompelde hij langzaam zijn diep zwarte ogen gefixeerd op de hengst voor hem. Er was geen angst aanwezig in zijn systeem. Angst was een van de emoties waar hij lang geleden gedag tegen gezegt had.

-sorry als dit een topic word komt er nog een stuk bij maar moest ff snel want moet weg-


I fight for the men I've held in my arms, dying on foreign soil. I fight for their wives and children,
whose names I heard whispered in their last breaths. I fight for we few who did come home,
only to find a country full of strangers wearing familiar faces!


I fight for my people, impoverished to pay the debts of an Empire too weak to rule them,
yet brands them criminals for wanting to rule themselves! I fight so that all the fighting
I've already done hasn't been for nothing! I fight... because I must."
Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
Jennifer

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen zo 8 sep 2013 - 13:37

Maak er maar een topic van. ;-)
and take you're timeONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Aanwerving Schimmen

Terug naar boven Ga naar beneden

Aanwerving Schimmen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive-
» CHATBOX