IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

C'mon, who's next. ~ Vanth.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: C'mon, who's next. ~ Vanth. za 9 jun 2012 - 14:08

Tergend langzaam draafde Rimero door Orlais, het liefst zou hij gestorven zijn tijdens de Blauwe maan, maar het mocht niet zijn. Van merries had hij ook helemaal genoeg, steeds wouden ze hem alleen voor zijn zwarte manen die afstaken tegen zijn witte vacht. Zijn vader was een fries, zijn moeder een witte warmbloed. Dan krijg je nou eenmaal die combinatie.

Hij keek rondom zich heen en zag even verderop een merrie staan, waar hij zacht naar hinnikte in de hoop dat ze hem zou horen, wat gezeldschap kon geen kwaad, toch?

*bah, flutflutflutpost :')Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth. za 9 jun 2012 - 14:17


Wanneer ze gehinnik achter haar hoort draait ze abrupt haar hoofd om en kijkt de witte hengst met witte manen aan. Ze had nu echt geen zin in gezelschap van een hengst. Zelfs zij rook de geur waar elke hengst gek van werd. Ze keek gewoon weer voor haar en probeerde de hengst te negeren. De ijzige blik zoals altijd stond in haar ogen en zo staarde ze voor haar uit. haar oren naar achter gericht zodat ze wist wanneer de hengst toch zou komen. Haar hele lichaam stond gespannen. Een dun laagje zweet lag op haar hals en rug.
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth. do 14 jun 2012 - 15:39

De merrie draaide zich meteen om en keek met een ijzige blik hem aan. Hij zuchtte even onhoorbaar, merries, altijd hetzelfde liedje. Zijn aandacht werd al snel getrokken door de gespannen houding die de merrie aannam. Rimero ademde even diep, maar keek dan recht in haar ogen. Geen een merrie kon hem meer doen smelten of in de verleiding trekken naar een veulen. Zijn prachtige merrie was gedood door zo'n mieserig schepsel van een veulen. Ze was de enigste die diep in zijn hart kon dringen, met haar puurgroene ogen en witte manen.. Al snel schudde hij de gedachte van het verleden af, het was voorbij, niets kon haar terughalen. Hij richtte zijn donkerbruine, bijna zwarte ogen op haar. 'Ach, met het verkeerde hoefje opgestaan?' zei hij geamuseerd.


Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth. do 14 jun 2012 - 15:48


Ze grinnikt bij zijn woorden. Haar slanke en sierlijk lichaam beweegt zich meer richting de hengst. Door haar gesprek met Vladimir zat ze echt in de put met zichzelf. Wie was ze nauw eindelijk. Voor Vladimir wilt ze gerust de lieve en vriendelijke merrie zijn, maar andere zullen het niet zo gemakkelijk krijgen. De witte kijkers van Vanth kijken de hengst voor haar kil aan en haar oren waren licht naar achter gedraaid. Een stille grom verlaat haar keel voor een tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth. di 19 jun 2012 - 11:22

Rimero hoorde de merrie grinniken, en daarna grommen. Nog even glimlachte hij tot hij weer met zijn donkere ogen haar lichaam in zich opnam. 'En hoe mag deze grommende merrie heten?' zei hij met een flirterige glimlach. Rimero was altijd een charmeur geweest, maar nooit met bijbedoelingen. Hij kon nog geen vlieg kwaad doen.
*flutpost

Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth. di 19 jun 2012 - 20:05


Ze rolde arrogant met haar ogen en keek de hengst wat achterdochtig aan. ”Vanth” Haar stem was kort, bot en hard. Ze had eindelijk helemaal geen zin in hengsten, eindelijk had ze geen zin in gezelschap.

Haar gedachten dwalen weg naar haar verleden, de knappe Derondo kon ze niet vergeten. Het liefste wurgde ze hem, maar toch hield ze heel diep van binnen nog van hem. De vosse hengst had haar zonder reden afgeranseld en haar voor dood laten liggen. Vanth draagt nog steeds de duidelijk zichtbare littekens over heel haar lichaam.

Deze schimmelhengst zal voor zijn daden boete. Met een dierlijke en verleidelijke draf die meer op een dans leek draafde ze rond de hengst die voor haar nog steeds bekend stond als onbekend. Haar ogen staat uitdagend en haar donkerbruine staart met een blauwe schijn laat ze langs zijn lichaam glijden.

Dit plan had ze al lang in haar hoofd zitten, maar nog nooit eerder uitgevoerd, nu was het haar moment en haar kans. Een keer had ze het gedaan en door haar charmes was de hengst op haar rug gesprongen en ze stond niet eens hengstig. Eerst zou ze de hengst helemaal rond haar vinger draaien en wanneer hij helemaal opgewonden raakt en ook wil meedoen of iets met Vanth wil doen slaagt ze hem.

Dit had ze het liefst gedaan bij die rotzak die haar heeft laten liggen als voer voor de leeuwen en jachtluipaarden. Maar deze hengst die voor haar staat, heeft de foute merrie op het foute moment gekozen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: C'mon, who's next. ~ Vanth.

Terug naar boven Ga naar beneden

C'mon, who's next. ~ Vanth.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX