IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

hearts keep dreaming - Omniel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel di 14 aug 2012 - 14:01zijn ogen bekeken haar nieuwschierig, niet wetend wat er nu zou volgen. de geur plaagde hem niet langer, een goed teken.. maar was dat de vorige avond niet ook zo geweest? hij glimlachte week, hopend dat het allemaal goed zou komen. hij brieste, bekeek zijn liefste merrie nog eens. 'Komop, we gaan lekker naar het strand.' zijn brede glimlach was weer duidelijk te zien en hij zette zijn gespierde lichaam in een rustige draf de kliffen af, over het smalle bergpaadje.

hij hoopte maar dat alles goed kwam. maar zijn vertrouwen was ernstig beschadigd. hoe kon hij nu weten of het echt zo was? de tijd zou het leren. zodra Omniel de eerste echte zwangerschaps tekenen zou gaan vertonen zou hij door het dolle zijn. iedereen zou het weten. zijn merrie, drachtig van hún veulen.. fantastisch. hij liet zijn neus de lucht in schieten en rook eens diep de zilte zeelucht in zijn neus op, zich er ondertussen van verzekerend dat er inderdaad nergens meer die gekmakende geur van Omniel te vinden was.. tot nu toe was alles goed..Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel di 14 aug 2012 - 14:11
OMNIEL
Learning to trust is one of life's most difficult tasks

Omniel haar buik was helemaal niet veel dikker geworden, dus was een beetje in paniek, misschien was ze wel weer niet drachtig, maar de geloofd erin van wel. Een pijnlijke scheut vliegt door haar buik en ze kreunt eens. Met angstige ogen werkte ze zich richting de grot waar Xariv en Omniel hadden geslapen, de grot met het prachtige uitzicht. De tocht naar boven, die eindelijk niet zo moeilijk was, was voor haar een hel geworden door de aanhouden steken in die door haar buik raasde. Toen ze net de grot in kwam had ze de neiging om te persen. Ze kon het veulen niet tot leven brengen zonder dat Xariv erbij was. Wild hinnikte ze om Xariv, of toch op zijn minst om hulp. Ze liet zich zacht door haar benen zakken en legde zich op haar zij, nog steeds leek ze helemaal niet 'zwangerdik'. haar ademhaling werd zwaar en ze was al veel vruchtwater verloren. "XARIV !!" Riep ze alle lucht uit haar longen. Haar ademhaling werd nog zwaarder door het roepen. Weer hinnikte ze paniekerig om hulp en steun.

Ze hadden afgesproken dat het veulen hier zou geboren worden en daar had Omniel zich duidelijk aan gehouden. Ze kon het niet houden, de pijn werd te ondraaglijk. Ze was al helemaal gezweet en kreunde vaak van de pijn, af en toe was zelfs kreunen te veel en ontsnapte er enkel een korte 'piep' uit haar longen. Ze ademde zwaar en drufde niet te persen uit schrik dat het meer zeer zou doen.


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel ma 27 aug 2012 - 20:25Sinds de buik van Omniel duidelijker was gaan groeien, en haar passen steeds trager werden naarmate ze meer gewicht mee moest torsen, was de witte arabier niet meer ver van haar zijde geweken. hij was doodsbenauwd voor de naderende bevalling. vanalles kon mis gaan met haar of het veulen.

Zijn lange, sierlijke benen lieten hem dravend over het strand gaan, zijn neus nu en dan opschietend, uitkijkend naar gevaar. hij was de rust zelve, maar plots hoort hij zijn naam weergalmen, paniekerig. Omniel.. Hij schiet omhoog, zijn staart achter zijn lichaam aanwapperend gaat hij in een snelle galop in de richting van de grot waar hij wist dat ze zou zijn. het paadje omhoog, stenen afbrokkelend, de zee onder hem, ruisend en hem aanlokkend. hij kon niet vallen. niet nu. een van zijn achterbenen gleed uit en zijn tanden beten op elkaar om niet paniekerig te hinniken. hij brieste vastberaden en liet zijn tempo iets zakken, wetend dat hij er bijna was.

over de rand gekomen zag hij haar liggen, zwetend, hijgend. hij hinnikt zacht en liefdevol en spoedt zich naar haar toe. bij haar zijde laat hij zich zakken, op zijn knieen. onhandig duwt hij zacht zijn neus tegen haar nek, niet wetend wat te doen.

** ben nog niet terug online, maar wilde je gewoon niet NOG langer laten wachten.
Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel vr 31 aug 2012 - 20:50
OMNIEL
Learning to trust is one of life's most difficult tasks

Ze pufde en zweette en het duurde maar enkele seconde of Xariv was daar al, ze hinnikte opgewekt bij het zien van en was tevreden toen hij bij haar ging liggen. Deze vreugde duurde enkel heel kort. Omniel begon stilletjes aan enorm in paniek te raken. Haar benen sloegen wild en ze probeerde op te staan van de schrik, toch hield iets haar tegen. Een pijnlijke scheut raasde weer door haar buik. Ze kon niks anders doen dan persen en persen. De bevalling bleef duren en Omniel werd zenuwachtiger met de seconde, ze was ervan overtuigd dat dit nooit goed zou komen en dat het haar nooit zou lukken. Een traan rolde over haar zwarte andalusische hoofd. Wat moest ze nu doen? De bevalling bleef maar duren en duren. Uiteindelijk lag het kleine veulentje daar dan. Omniel voelde zich zwak door de inspanningen, toch zette ze zich met veel moeite recht en keek het kleine veulentje aan. Ze bracht haar hoofd traag dichter bij dat van het merrieveulen en keek daarna Xariv aan. "Ik heb lang zitten denken, maar wat vind je van Hayyel? Dat is de engel van de wilde dieren." Haar stem klonk stil en vermoeid. Haar tong begon het rare veulentje zachtjes en liefdevol droog te likken. Daarna trok ze haar hoofd vragend en verschikt naar achter. Wat was er met dit veulen? Wist ze wel naar wat ze keek? Ze had haar eigen moeder zelfs nog niet eens aangekeken. Ze duwde haar neus tegen die van het veulen en keek in haar ogen. "Lieverd, wat is er?" Haar stem was bezorgd en daarna keek ze ook bezorgd naar Xariv.


HAYYEL
Being different is not a crime, a disability is not a crime.

Daar was ze dan een klein, jong veulentje. Ze opende haar ogen, maar haar zicht bleef zwart, waar knipperde. Dat zal wel normaal zijn zeker dacht ze bij zichzelf. Haar hoofd draaide zich wat niets wetend rond. Ze had geen idee naar wat ze keek. Ze hoorde alles duidelijk en helder, het kleinste geluid bereikte haar oren. De kleinste geur drong haar witte neusgaten binnen. De briesde zacht. Haar kleine gestreepte stelden zich recht en de stem van haar moeder en haar neus tegen de hare trok haar aandacht, ze luisterde en knikte zachtjes. "Niks haar mama, maar ziet elk veulentje gewoon zwart?" Haar stem klonk speels, ook omdat ze niet wist wat er aan de hand was.


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel vr 31 aug 2012 - 21:16Wat moest hij doen? het was verschrikkelijk zijn geliefde zo te zien lijden, een traan gleed langs haar prachtige gezichtje. 'Komop, je kan het liefste.' zijn ogen stonden bezorgd.
plots was het gedaan, een prachtig veulen. Xariv werd overspoeld door gevoelens van liefde, was overrompeld dat zoiets prachtigs uit hun genen kon voortkomen.
hij duwde zijn neus tegen Omniel zodra zij weer recht stond en glimlachte breed. oh wat was hij trots. hij knikte om haar keuze voor de naam. Hayyel, zíjn dochter. zijn práchtige dochter.

hij brieste zacht toen hij voor het eerst haar stem hoorde. hoog, lieflijk en speels. haar woorden lieten hem echter schrikken. 'Wat bedoel je lieverd, wat zie je dan?' hij begreep het niet. natuurlijk, hij had geen ervaring met veulens.. maar zwart zien, dat is toch niet goed. hij keek om zich heen, maar het was zeker niet donker in de grot, ja, schemerig, maar de zon buiten was duidelijk zichtbaar. hij stapte voorzichtig wat dichterbij de kleine Hayyel en glimlachte terwijl hij voorzichtig zijn neus tegen haar halsje drukte. haar geur was overweldigend en hij brieste zacht terwijl hij zich voorstelde hoe ze zou opgroeien tot een prachtige merrie, net als haar moeder.
zijn leven was perfect.
Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel zo 2 sep 2012 - 20:33
OMNIEL
Learning to trust is one of life's most difficult tasks

Omniel kon het niet laten om in tranen uit te barsten en naar Xariv toe te lopen. Haar hoofd baande zich een weg onder zijn manen en tranen rolde als rivieren over haar wangen. Omniel wist maar al te best dat dit niet veel goeds kon beteken. Een veulen dat zwart zag? Dit kon niet anders zijn dan dat ze blind was. Haar lichaam schudde op en neer van het huilen. Ze draaide haar hoofd om en keek haar veulentje liefdevol aan, wat kon ze doen? Huilen voor iets wat je toch niet meer kon terug draaien? Nutteloos! Ze draaide zich weer om en druwde haar neus tegen die van Hayyel.


HAYYEL
Being different is not a crime, a disability is not a crime.

Haar oren en haar hoofd draaien zich naar de stem die duidelijk werd voortgebracht een hengst. Hayyel twijfelde even, was wet er met haar aan de hand was slecht? Haar moeder huilde en de hengstenstem, die haar vader zou kunnen zijn, klonk bezorgt. "Papa? Euh, ik zie gewoon.. Euh.. N..Niks." Haar stem klonk zacht en rustgevend. het was wel duidelijk dat Hayyel ondanks haar eigen problemen, andere heel goed zou kunnen helpen met die van hen. Ze straalde rust en vriendschap uit. Ze keek angstig wat rond omdat ze geen idee had naar wat ze moest kijken. Het gesnik van haar moeden en da ademhalingen van beide ouders lieten haar opkijken en haar glazigen ogen naar haar richten. Een zachte en lieve hinnik verliet haar keel.


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel ma 3 sep 2012 - 9:22zijn ogen waren gesloten, terwijl hij zacht brieste. dit was het.. ze was blind.. de kleine Hayyel zou deze prachtige wereld nooit te zien krijgen. dit zou het moeilijkste zijn dat Omniel en hij ooit hadden gedaan; het opvoeden van een blind veulen..

Omniel's hoofd tussen zijn manen laat hem even snikken, en enkele tranen rollen van zijn wangen voor hij zijn hoofd schudt en vastberaden knikt. dit ging hun er niet onder krijgen. dit veulen was het bewijs van hun liefde, en het zou ook met liefde opgevoed worden. omdat ze blind was was ze niet minder perfect! hij glimlachte en gaf Hayyel een neusje. 'Het komt allemaal goed lieverd, het geeft niks.' met een brede grijns op zijn gezicht keek hij even Omniel aan, trots op hun beide, en kijkt dan Hayyel weer aan. Xariv kreeg je niet zomaar eronder, die vocht voor zijn geluk! hij keek beide merries even aan. 'Ik hou van júllie.' hij glimlachte lief naar Omniel en keek toen naar Hayyel, wetend dat ze hem niet zag. het was een schok, maar daarom was ze niet minder knap of lief.Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel zo 9 sep 2012 - 21:18
OMNIEL
Learning to trust is one of life's most difficult tasks

Er waren al een paar maanden voorbij gegaan en Omniel begon eraan te wennen dat haar veulentje niet het best zicht had, zoals andere. Toch was ze tevreden met haat gezinnetje. Zij en Xariv waren nu zeker voor altijd bij elkaar. Omniel geloofde hoe dan ook dat ze voor altijd samen zouden zijn, maar dit maakte het helemaal af. "Xariv, ik ga met Hayyel een wandeling maken bij de kliffen" Met Hayyel naast haar zijde trippelt Omniel verder weg, richting de kliffen, ze was er van overtuigd, dat Xariv wel zou achter komen. Met soepele passen draafde ze verder en bleef zachtjes praten, zodat Hayyel wist waar ze was. Een geërgerde zucht verlaat Hayyel haar keel en de protesteert op haar moeder gemurmel. "Ik zie al beter hoor, ik weet waar ik loop en zie ook waar rotsen staan." Nog voor ze har zin helemaal had kunnen afzetten strompelde ze over een rotsje dat op de grond lag en viel daarna op de grond. Ze bries kwaad en en scharrelde weer overeinde. "Ik merk het, Hayyel, lieverd, ik merk het." grinnikte Omniel haar na. Hayyel blaasde kwaad lucht naar buiten dn zuchtte vervolgens "Dat was puur toeval." de zwarte merrie lachtte enkel kort en wandelde vervolgens verder.

Ze wandelde rustig verder en zette al gauw haar eerst passen op de rotsige paden langs de kliffen. Stap voor stap bewoog ze zich verder weg de rotsen in. Ze wandelde nog even verder waar het een breder werd stopte ze en keek Hayyel aan. Verbaast keek ze om zich heen. Waar ze nu? Toen ze weer voor zich keek, zag ze iets verder weg het zebragetsreept veulen staan. Hayyel zag een vlinder voor haar neus vliegen en hapte er speels naar, natuurlijk wou ze het diertje niet echt raken en dat snapte de vlinder blijkbaar ook echt. Hayyel, kijk je wel wat uit? Omniel haar stem klonk bezorgd en haar blik was al zeker zo ongerust. Een "ja, hoor" kreeg ze terug. Maar net toen Omniel wat wou ontspannen, spring Hayyel naar voor, richting de afgrond. Omniel haar ogen gaan wijd open en zonder verder na te denken vliegt ze naar voor om haar tegen te houden, nog net kan ze Hayyel wat opzij duwen en ook zij stond nog op de rots, maar nog voor Omniel het zelfs helemaal beseft schuift dat stuk weg en valt ze naar beneden. Hayyel viel met haar voorbenen naar benen en haar elebogenvan haar voorbenen magen helemaal op en haar links zelfs tot aan het bot, maar ze was niet naar beneden gevallen en dat vond ze al belangrijk.

Omniel viel met een enorme snelheid naar beneden, richtind de puntige rotsen die zoch net naast het pad bevonden, ze wist maar al te best dat het gedaan was voor haar, toch hoopt ze tussen de punten te vallen. Maar het geluk zat haar niet mee. Een puntige rost doorboord haar lichaam. De punt stak door haar linkerkant en kwam er langs de andere kant gewoon weer uit. Haar vacht rondom zag al snel niet meer zwart, maar rood van het bloed.  Haar ogen werden doffer met de seconde en haar ademhaling werd dif en schor.

Angstig scharrelde Hayyel omhoog. Ze voelde het zelf niet door haar zenuwstelsel dat het niet helemaal deed, maar veel bloed druppelde langs haar benen naar beneden en liet een spoor achter op het pad. Boten en spieren waren zichtbaar bij haar rechter voorbeen, bij elke stap dat ze zetten zat je de spier zo bewegen. Haar ander been lag gewoon enorm open en beide achterbenrn waren geschaaft, maar dat was niks.

Omniel voelde haar lichaam zo verzwakken met de seconde.   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel wo 12 sep 2012 - 17:11

Aangepast Wink


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel zo 16 sep 2012 - 12:20Xariv glimlachte en knikte naar Omniel die met Hayyel voor zich uit weg stapte uit 'hun' grot. hij draaide zich langzaam om, genietend van de twee prachtige vrouwen in zijn leven. het leven leek wel een droom. de voorbije maanden waren enorm snel gegaan. Hayyel groeide als kool en leerde steeds beter met haar handicap omgaan. Xariv liet zijn neus zakken en nam gulzig enkele happen gras terwijl zijn oren als antennes heen en weer bleven draaien. alhoewel zijn taak als vechter er opzat, en hij nu zichzelf zelfs al een derde rangs paard mocht noemen, had hij zijn leven in Orlais nog geen gedag gezegd. zijn 2 merries waren hier, dus zijn leven was hier.

plots klinkt het afbrokkelen van stenen aan de rand van de kliffen, een geluid wat hij veel vaker hoorde, maar toch was het anders. het was stil, doodstil. waar waren omniel en Hayyel gebleven? hij fronste, en schoot toen in draf de grot uit, om zich heen kijkend. hij ziet Hayyel omhoog krabbelen, maar Omniel is nergens. in galop schiet hij op haar af, zijn ogen groot en angstig, zijn neus in de lucht terwijl een paniekerige hinnik uit zijn mond schiet. Hayyel zat onder het bloed, maar was zo te zien oké. hij liet angstig zijn hoofd over de rand van de klif hangen, en wat hij toen zag..

Omniel was gevallen, op een van de hoge, scherpe, puntige rotsen in de afgrond, die werden overspoeld door de zee tijdens de vloed. het bloed dat om haar heen gutste, haar ogen die dof werden.. hij hinnikte, trappelde op zijn plaats, wat kon hij doen? 'Omniel!' hij keek om zich heen, er was niemand.. bij de rotsen komen was onmogelijk, dan zou hij Hayyel alleen achter moeten laten, of, terwijl ze zo onder het bloed zat, mee moeten nemen langs het gevaarlijke pad naar beneden. oh god.. wat nu?!

Hij brieste, keek naar Hayyel. 'Blijf daar.' hij duwde zijn neus even tegen haar aan, de tranen stroomden over zijn witte wangen. 'het komt allemaal goed.' hij zei het meer om zichzelf tot rust te brengen, dan om haar hier te houden. hij drukte zijn hoofd nog eens over de rand. 'ik kom er aan Omniel!.'

**mwheeee. )':Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
HappyBoy_SilverJet

avatar

Profile
Number of posts : 3079
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel zo 16 sep 2012 - 22:17

Sory dat het zonder kader is, gaan ok typefoute instaan, ben op iPod ant typen.

Omniel zag haar leven aan haar voorbij gaan, haar geboorte, haar verschrikkelijk verleden en dan al haar magische momenten een slappe glimlach sierde haar gitzwarte lippen. De stem van Xariv ontwaakte haar uit haar gedachten. "Xariv, lieverd, blijf daar." een schurende hoest verliet haar keel. "Je weet dat ik dit niet overleef, dus doe geen moeite. Zoek een nieuwe merrie en begin een nieuw leven, vergeet dit alles en denk enkel aan onze goede momenten samen. Beloof me geen.. Domme.. Dingen... Te doen en ... Zorg en bescherm Hayyel... Met je .. Eigen ... Lev...en." met veel moeite bracht Om iel deze woorden uit. Xariv zou een nieuw leven moeten starten, maar nooit onze momenten vergeten en ook nooit Hayyel achterlaten. Bloed drupte langs haar lichaam naar beneden en wanneer ze haar hoofd laat hangen liep er zelfs bloed over haar hoofd. Langzaam stierf haar ademhaling weg, hij bgin ams maar meer te schuren en werd als maar stiller. Ht duurde niet lang voor haar hart stopte met bonzen en haar ademhaling stil viel. De laatste puffen waren voor Hayyel en Xariv, net zoals de laatste bonzen van haar hart. Nog een enkele traan van liefde, trots en gevoelens rolde uit haar oog of ook deze verliest zijn laatste levendigheid.

Hayyel luisterde naar haar vader en bleef braaf staan, haar benen zagen rood van het bloed en over haar hoofd liep ook een straaltje bloed. Ze kon het nie laten haar hoofd over de klif te tillen en naar benedente kijken. Ondanks haar wazig zag ze haar moeder daar liggen. Ze barste in tranen en deinsde gehaast achteruit. In volle paniek, zo snel dat ze tegen de muur liep en haar daar op de grond liet naar vallen. "MAMA!!! NEEN!!!" tranen liepen als een wilde rivier over haar wangen en met waterige ogen keek ze haar vader aan. "Het kwam niet goed" Hayyel was haar moede kwijt. De zachtaardige merrie die haar telkens opnieuw steunde en haar bleef aansporen dat ze het wel kon. Haar zachte stem zweefde door haar hoofd. "Hayyel, je kan het lieverd" Hayyel vertrouwde slechs twee paarden en daar bleef er nu nog maar 1 van over. Iedereen zou gebruik maken van haar handicap. Ze werkte zichzelf al kruipend terug naar de afgrond, schuivend met haar wonden over de grove stenen. "Je had me beloofd me nooit alleen te laten" sprak ze zacht en teder.


   
M O R A X   ~   V A N T H
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimphyl

avatar

Profile
Number of posts : 1965
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel ma 17 sep 2012 - 20:48

ME NOT LIKE THIS.
ik wilde er veel meer gevoel in leggen, maar ok.. t lukt niet.. zit te huilen hiero.. stomme omniel. ):
&& ben te lui om mn kader te pakken.
--


Omniels woorden verscheurden hem. Niet alleen haar woorden, maar ook de klank van haar stem. Met elk woord haalde ze moeilijk adem, alles schuurde en rochelde. Ze had gelijk, dit zou ze niet overleven. Zijn hart voelde aan alsof het uit zijn lichaam was gerukt, en daarna even lekker plat gestampt. Hoe kon hij dit overleven als zij het al niet kon? Zijn prachtige, sterke merrie, die alles aan kon en haar eigen verleden aan de kant had gezet voor hun liefde? De tranen stroomden over zijn hoofd en drupten op de grond terwijl hij zichzelf liet vallen, waarbij enkele stenen afbrokkelden en klaterend naar beneden gleden langs de klif. Zijn hoofd lag over de rand en zijn ogen waren groot en op Omniel gericht. Deze laatste momenten van hun, hoe moeilijk ook, hij moest het volhouden, voor haar. Als hij haar niet kon redden, moest hij iniedergeval zorgen dat ze niet al te verschrikkelijk waren voor haar, zijn verdriet kwam later wel aan bod.

aarzelend schudde hij zijn hoofd. Hij wilde niet liegen tegen haar, haar geen loze beloftes doen. ’Omniel.. zonder jou is mijn leven niet compleet.. ik hou van je, ik zal je nooit vergeten, en ik zal alles doen om te zorgen dat Hayyel een prachtige herinnering aan haar prachtige moeder heeft.’ zijn stem verstikt, zijn ogen tranend, hij snuivend om niet te verliezen in de strijdt om bij bewustzijn te blijven. Hij moest hier blijven, voor Omniel, voor Hayyel. Hij voelde zichzelf draaierig worden, het werd hem allemaal te veel. Hoe kon de wereld hem dit aan doen?? na alles wat hij had gedaan voor BMH, door de kudde te beschermen tijdens de blauwe maan, gaven ze hem dit er voor terug? Ze namen de allerbelangrijkste uit zijn leven van hem af, en dan wel op zo’n manier?!

Hij hoorde hoe Omniels ademhaling nog meer begon te schuren en leunde nog iets verder naar voren, tot op de rand van de klif. ’Ik hou van je.’ fluisterde hij, wetend dat ze al weg was. Toen schoof hij achteruit over de ruwe stenen en legde zijn hoofd op zijn knieen, zijn verdriet de vrije loop latend. Hoe had dit kunnen gebeuren? Wie kon hij de schuld geven? Die gene zou boeten! Terwijl de tranen over zijn wangen dropen stond hij op, zijn ogen kwaad en zijn lichaam gespannen. Hij zou diegene te pakken krijgen. Hij keek om zich heen, niet wetend waar te zoeken naar de dader, en toen zag hij Hayyel pas weer. Het arme kleine ding.. vergeten tijdens zijn verdriet. Rouwen was er niet bij, hij moest voor haar zorgen, dat had hij Omniel beloofd, dat had hij zichzelf beloofd, dat moest hij. Ze was het enige dat nog van Omniel over was..

Hayyels woorden lieten zijn hart nog eens breken, en hij snoof zijn tranen op, schudde zijn hoofd en stapte toen op haar af. Hij keek even over de rand; weldra zou de vloed op komen, en daarmee zou Omniels lichaam weg zijn.. het was beter zo, hij wilde haar niet zo herinneren, niet onder het bloed. Omniel stond in zijn geheugen gegrift zoals ze was; een levensgenieter, de allerliefste, allerknapste merrie van BMH, en vooral; ZIJN merrie.

hij duwde zijn neus tegen Hayyels borst waardoor ze wel achteruit moest stappen, en drukte hem toen in haar korte, gestreepte manen. ’wij redden het wel samen, Hayyel. Voor mamma.’ zijn ogen vonden haar bloed, dat overal zat,en hij drukte teder zijn neus langs haar wang. ’Kom, we moeten naar het water.’ zacht duwde hij zijn neus tegen haar billen, proberend haar richting het paadje naar beneden te drijven. Het deed enorm veel pijn om omniel zo achter te laten, zo zonder een normale uitvaart, zonder.. zonder ook maar iets, maar hij moest nu voor Hayyel zorgen, en zijn eigen gevoelens waren even niet belangrijk.


Like a Star @ heaven ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: hearts keep dreaming - Omniel

Terug naar boven Ga naar beneden

hearts keep dreaming - Omniel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Soortgelijke onderwerpen

-
» Limited edition kingdom hearts DSi
» Kingdom Hearts: Conflicted Hearts
» The Kingdom Hearts RP
» Kingdom Hearts 3 trailer!
» Fallout Equestria:Shining Hearts (Finished)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX