IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

My revenge will be sweet. ~ Zehlia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
ForeverUnknown

avatar

Profile
Number of posts : 3918
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: My revenge will be sweet. ~ Zehlia zo 26 aug 2012 - 21:33Een sombere bui hing over het hoofd van de witte hengst met de zwarte manen. Niet dat zijn nieuwe gebied Orlais hem niet bevalde, dat niet nee. Maar het gemis voor zijn eerste en enige merrie bleef hem achtervolgen. Rimero had nooit dat hoofdstuk kunnen afsluiten, daarom was het ook moeilijk nieuwe banden aan te gaan met merries. Even was hij verliefd geworden op Darlica, maar dit ging niet verder omdat hij met zijn domme hoofd te bang was en Germafi niet achter zich kon laten of er zelf maar over te praten. Niemand behalve zijn enigste broer Mitch wist erover.

Het was een feit dat Rimero en Germafi verliefd waren vanaf hun veulentijd. Die liefde groeide sterker narmate ze beide ouder werden. Het geluk duurde echter niet lang toen ze samen besloten een veulen ter wereld te brengen. Na inmens veel pogingen, maanden lang, elke keer als de parelwitte merrie hengstig was zat hij op haar. Toen hij dan eindelijk hoorde dat ze zwanger was kon zijn geluk niet op. Eindelijk, eindelijk zouden ze een klein veulentje hebben. Dat geluk ging ook alweer snel over toen Rimero ondekte dat zijn bloedeigen broer Mitch haar gedekt had en dat wel gelukt was en Germafi nu het veulen van die verdomde hengst droeg. Hij en Mitch begonnen elkaar meer dan ooit te haten. Germafi kon dit echter niet meer aan en op een nacht dat de twee broers met elkaar weer aan het kibbelen waren sprong ze voor Rimero's ogen van een diepe klif. Mitch had achteraf nog het lef om te zeggen 'Kaboom, there goes your mare. Dude.' Hier werd Rimero zó kwaad van, dat achter het voorval gebeurt was, nog jaren van vechterijen tussen de twee ontstonden en bleven doorgaan. Tot ze elk een eigen weg kozen, helaas kwamen ze béide aan in BMH. Maar de gevechten zijn gestopt, nu was Mitch schim en hij een kuddepaard.

De zwarte fries was niet altijd zo slecht geweest, toen hun ouders vermoord werd knapte er iets bij hem. Hij werd slecht, door en door slecht. Vroeger kon hij urenlang verhalen vertellen over zijn liefde Zehlia. Rimero wist nog dat hij s'nachts wegliep om ook maar eventjes bij haar te zijn. En toen Rimero hoorde dat Zehlia ook hier in BMH was kon hij niet gelukkiger zijn. Zijn wraak op Mitch zou zoet zijn. Heel erg zoet.

'Zehlia, liefde van Mitch, kom tevoorschijn.' zei Rimero zacht. Hij had geen idee hoe de merrie eruit zou zien. Maar waarschijnlijk kon Zehlia wel herkenning in zijn stem zoeken, die grats hetzelfde dan Mitch was. Nu kon hij alleen nog maar wachten op een teken van haar.


KABOOM
Like a Star @ heaven Find your heaven in this hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
mischatjeh

avatar

Profile
Number of posts : 2338
Status : Absent


Contact
BerichtOnderwerp: Re: My revenge will be sweet. ~ Zehlia zo 26 aug 2012 - 22:35

Rank II
Zehlia

Daar lag ze dan,genietend van de warme zon in het hoge steppe gras wat rond haar lichaam boven haar uit torende. Nu genietend van de omgeveing, de omgeving van Orlais die zo verraddelijk was met zijn Kliffen die de omgeving van de stand en zee sierde. En dat niet alleen, de gevaarlijke dolhoven die er binnen in bevonden waar je snel in verdwaalde.. Behalve als je haar met je mee had. ze kende de dolhoven al te goed. Ze sluit haar ogen even als ze de zeegeluid hoord dat door de lucht werd meegenomen. Ze hoorde ook hoe enkele meeuwen krijsde , krijsde om voedsel maar het stoorde haar totaal niet. Nee gek genoeg genoot ze ervan.

Ze opent haar ogen weer naar enkele minuten,langzaam recht ze zich wat en kijkt net boven het gras uit. haar blauwe ogen staken af van het gras maar stonden samen als team met de helder zeeblauwe lucht. Even verlaat een zucht haar keel en zet ze haar benen onder haar lichaam om op te staan. Wat ze wilde met haar leven was voor haar nog niet echt duidelijk.. Wilde ze echt voor altijd hier blijven en ooit weer binden. Het sierde even haar lippen, de vermaakte glimlach. Ja enkel met de hengst waarvan ze nog steeds te weinig van af wist. Ragnarok, ze kende hem eigenlijk helemaal niet maar hij liet haar warm voelen en mitch overduidelijk vergeten. Ookal was die frieze hengst deels verbannen uit haar leven,toch bleven de mooie herrineringen van hun twee regelmatig voorbij waaien als ze weer van die jonge veulens zag spelen. Sommige momenten vergeleek ze zichzelf met een nog net volgroeide jonge merrie die nu al dacht dat ze zich moes binden aan een hengst. Pff wat was ze stom geweest. Vooral haar manier van handelen toen ...

Zehlia wordt uit haar gedachtes getrokken als ze een stem hoord die niet ver weg moest zijn, ze keek op maar als ze de onbekende hengst gevonden had wisselen haar oren van voren naar haar nek en weer terug. Wat moest hij, en hoe wist hij dat ?? Ze snoof was hard want ze was echt niet gedient om zo genoemd te worden. Onderzoekend flitsen haar ogen snel rond de hengst, dan volgen haar ogen naar de omgeving. Rustig komt ze tevoorschijn. ' Hoe durf je ' Haar stem zacht sissend want dit was een draadje die geraakt was. vooral zo in het openbaar .... ' Ik ben niemands liefje. onthoud dat goed jonge man. ' Misschien had ze helemaal niet moeten reageren en rustig verder moeten genieten van de stilte ...Like a Star @ heaven Waiting for you <3

Terug naar boven Ga naar beneden

My revenge will be sweet. ~ Zehlia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» CreepyPasta Arthur Episode "Sweet Revenge."
» to make things short and sweet
» Some Sweet Websites ~Ask For A Website~
» Sweet as Candy
» Revenge, like a beer, is a dish best served cold. (Open)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX