IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

A new home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: A new home ma 8 okt 2012 - 19:55De in verhouding met de rest van haar lichaam kleine hoeven werden zorgvuldig op de grond geplaatst. Het had geregend, en dat maakte dat het zand op sommige plekken verraderlijk. De zwarte merrie kende dit nieuwe gebied niet, maar misschien dat ze hier wel kon blijven. Misschien voor altijd, misschien maar voor even en dat ze dan weer verder zou gaan. Maar toch was er iets… onheilspellends aan dit hele land. Maar ze zou er later wel achter komen waarom ze dat gevoel had. Nieuwsgierig keek ze om zich heen, alles van het gebied in haar op willen nemen. De zon brandde in haar rug, maar niet meer zo fel als dat hij van de zomer had gedaan. Overal was het aan het afkoelen, de herfst betrad het land. Ook hier, merkte Nala. Dat betekende dat de winter er ook aan zat te komen. Daar had de merrie dus helemáál geen zin in. De sneeuw, het bevroren water. Alles gewoon. Met name de kou. Nala haatte kou. Daarom was ze liever een paard dat in de zon was. Maar toch voelde ze zich het meest thuis in de schadow van de bomen, waar ze andere paarden eerst van een afstand veilig kon bekijken voor ze besloot om erbij te gaan staan. Echt een paard van veel woorden was ze niet. Dat zou ze ook niet worden. Tenminste, niet als het aan haar lag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Spartan

avatar

Profile
Number of posts : 651
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: A new home ma 22 okt 2012 - 15:24

Jules
The one and only

Lichtvoetig stapte Jules tussen de bomen door. Haar ogen gericht op de grond omdat ze niet in de modder of in een plas water wou stappen, ze wou liever schoon blijven, van top tot teen. Haar zwarte manen sierden mooi met haar nek mee in het ritme van haar stappen. Haar lange staart die normaal met de puntjes over de grond sleepte had ze een beetje opgetrokken zodat ook haar staart niet vies zou worden, in tegen stelling tot haar manen was haar staart wit creamig en met de punten zwart. Jules was gek op haar staart, ze vond hem heel mooi en wou hem ook mooi houden. Ze was best ijdel en vond haarzelf altijd de mooiste en de beste, en dat straalde ook arrogantie uit. Ja, Jules was best arrogant, bewust en onbewust. Vandaar dat zo ook niet veel merrie als vriendinnen had, ze stond er meestal qua vriendinnen alleen voor. Maar hengsten? ja dat was een ander verhaal. Dan was die arrogante uitstraling ineens verdwenen en ging ze over op haar charmes, en ooh daar was Jules toch goed in. Met haar donkere ogen en haar sierlijke, slanke lichaam verleed ze de hengsten met gemak, nou ja bij de ene hengst kostte het meer moeite dan bij de ander. Sommige hengsten waren er erg gevoelig voor en lieten zich meteen verleiden terwijl anderen stand hielden en haar charmes probeerden te negeren..


Ineens stapte Jules diep in gedachten in een modderplas. Ze brieste geirriteerd en haalde meteen haar hoef uit de smurrie. "Gatver"Vloekte ze binnensmonds terwijl ze keek naar de drek aan haar hoef. Ze schudde met haar been en probeerde zo de modder eraf te krijgen. Ze bromde nu nog een kwaad omdat door het schudden een klodder modder tegen haar borst vloog. Ze zette haar hoef weer op de grond neer en draaide haar lichaam in de richting van de rivier, daar kon ze het er weer afwassen. Ze keek droog voor haar uit terwijl ze weer naar de rivier toe liep, waar ze net vandaan was gekomen..


Halverwege de weg terug naar de rivier kwam ze een merrie tegemoet. Ze zette een grijns op verlengde haar houding. Vol zelfvertrouwen liep ze naar de merrie toe. "Hee hallo"Zei ze vol enthousiasme tegen de merrie. Ook had ze die arrogante smoel weer op haar gezicht staan terwijl ze de merrie begroette. Het zag eruit als een nieuweling dus hield Jules haarzelf een beetje in, het zou toch zo zijn dat Jules weer eens iemand uit het gebied verjaagd, en dat was juist niet de bedoeling. Toch kon ze die arrogante grijs niet laten. "Alles goed?"Vroeg ze met een big smile...


Terug naar boven Ga naar beneden
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: A new home ma 22 okt 2012 - 15:36

FantasyFair schreef:


Nala schudde een gevallen blad van haar zwarte vacht en zuchtte. Toen de geur van een ander paard haar neus binnen drong keek ze even verwilderd om zich heen. Het paard had haar al gezien, en de bossen waren hier niet zo dicht dat ze het bos in kon rennen en geheel zou verwijnen. Helaas. Dus ze keek naar het paard, het was groot, met een redelijk arrogante houding. Haar hoef en borst waren nat, waarschijnlijk was ze in een modder plas gaan staan en in paniek geraakt omdat ze vies was. Gawd wat had ze een hekel aan dat soort paarden. "Hee hallo," zei de merrie toen ze voor haar was stilgestaan. "Hallo," Nala's stem was bijna onhoorbaar. "Alles goed?" Nala knikte langzaam. "Ja. Met jouw?" wilde ze wel een gesprek beginnen met dit paard? Daar had ze eigenlijk weinig trek in. Voorzichtig liet de zwarte merrie haar ogen over het lichaam van het paard voor haar gaan. Haar eigen lichaam was gehuld in de schaduw van het bos waar ze half in stond. Maar dat vond ze niet erg, ze had veel littekens op haar rug, en die zouden nu minder ofvallen.

-beetje flut sorry-
Terug naar boven Ga naar beneden
Spartan

avatar

Profile
Number of posts : 651
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: A new home ma 22 okt 2012 - 16:01

Jules
The one and only

De merrie liet wel merken dat ze geen zin had een gesprek te beginnen met Jules. Zulk soort gezichten kwam ze wel vaker tegen, was eigenlijk niets nieuws voor haar. De meeste merrie haakten al af bij het zien van haar arrogante smoel, ze zou echt een keer iets minder arro moeten zijn als ze nog iets van vriendinnen zou willen maken, en dat wist ze zelf ook wel, donders goed. Jules was alleen te koppig om daar naar te luisteren en deed nog altijd maar als de beste en de mooiste. Ze hief haar staart mooi hoog op en zwiepte er een keek zachtjes mee heen en weer. Ook weer iets voor Jules om te doen, met haar staart pronken. Eigenlijk pronkte ze telkens met alles wat ze had, van haar ogen tot haar staart. "Hallo"Had de merrie bijna onverstaanbaar gemompeld. Jules grijnde een beetje en knipperde lief met haar ogen. De merrie knikte nu met haar hoofd als antwoord op Jules haar vraag. Weer knipperde Jules lief met haar oogjes. "Ja. Met jouw?"Zei ze naardat ze had geknikt. Jules glimlachte breed naar de merrie. "Ja het gaat helemaal geweldig hoor."Sprak ze met een zuivere en enthousiaste stem. Ze kon dan wel enthousiast klinken maar dat was niets meer dan een spelletje met het geduld van de merrie. De merrie stond helemaal in de schaduw terwijl op haar eigen lichaam een paar straaltjes licht schenen, niet veel maar een paar lichtstraaltjes die een weg hadden gevonden door het bladerdek. "Mijn naam is Jules."Sprak ze en legde een nadruk op haar naam, ook terwijl ze haar naam uitsprak gooide ze haar hoofd lichtjes een beetje omhoog en knipperde met haar ogen wanneer ze haar hoofd weer liet zakken. Hoezo Jules een arrogante bitch? Uhu.. Ja zeker een arrogante bitch...

(Flutje xD)


Terug naar boven Ga naar beneden
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: A new home di 23 okt 2012 - 13:01“Ja het gaat helemaal geweldig hoor,” had de merrie geantwoord. Als ze de merrie beter had gekend had ze misschien geglimlacht, maar er was iets aan de merrie wat Nala totaal niet vertrouwde. Misschien was het dat de merrie wel overdreven lief deed. Het liefst wilde Nala zich omdraaien en het bos in vluchtten. “Mijn naam is Jules,” terwijl de merrie haar naam uitsprak gooide ze haar hoofd trots omhoog, om die vervolgens weer te laten zakken. Nala bewoog haar hoofd onzeker dichter naar de grond. Ja ze was onderdanig. Héél onderdanig. “Nala,” zei ze zacht. Het ‘ik ben’ hoefde er niet voor. Onrustig verzette ze haar hoeven een paar keer. Ze had hier geen zin in. Waarom ging Jules niet gewoon weg? Ze vertrouwde haar niet, en iets zei haar dat ze Jules ook niet ging vertrouwen. Waarschijnlijk zou ze er zo achter komen waarom ze dat gevoel had. Jules was arrogant, té zelfverzekerd en… bang om vies te worden! Even had Nala de neiging spetters van haar eigen hoeven op de schone benen van Jules te gooien, maar dat leek haar toch niet zo’n goed idee. Hoewel, misschien kon ze dan eindelijk weg… Was het het proberen waard?

-beetje flut sorry-
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: A new home

Terug naar boven Ga naar beneden

A new home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Sending Mail and Heading Home (MAIL/Travel Topic)
» Home (Volke)
» Home / Shop for Teacup & Iron Kettle
» GOFF: Epic Battle Namor Vrs Erica!!!!
» Nobody home?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX