IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

A little foal in a large world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Delight

avatar

Profile
Number of posts : 17


Contact
BerichtOnderwerp: A little foal in a large world wo 29 feb 2012 - 20:31

Delight, de oh zo kleine eigenwijze en ondeugende veulen dribbelde speels door de vallei. Haar oortjes recht overeind en haar zwarte oogjes afgeleid naar alles wat bewoog. Alles vond ze leuk en interessant. Ze besefte dat ze nu wel even alleen weg kon bij haar ouders en glipte dan even als papa en mama weer eens met elkaar aan het liefdekozen waren er tussen uit. En zo nu ook weer. Haar kleine zwarte hoefjes liepen geruisloos door het grote bos. Ja want als je klein bent leef je in een hele grote wereld. Ze was nergens vang voor, ze kende geen gevaar, alleen maar lang leven de lol in het leven.

Haar staartje wiebelde elke keer weer als ze een stapje zette, haar kleine dunne veulen maantjes waren te klein en nog te donzig om mee te spelen in de wind. Delight wist dat ze de eerste veulen was van bmh, en daar was ze maar al te trots op. Haar vader devantium en haar moeder calliope hadden haar met liefde gebaard en gewild. En dat is altijd fijn om te weten. Delight was blij, ze kreeg eindelijk haar eerste tandjes. Het waren dan wel kleine witte puntjes, maar goed ze kreeg ze. 

Eenmaal bij een grote open vlakte aan te komen. Vol met gras dribbelde ze er vrolijk doorheen. Haar lange benen hoog op getrokken, haar hals recht overeind en haar oortjes trots naar voren. Haar neusje in de wind draafde ze opgetogen door het lange gras. Ze neuriede een wijsje wat ze zelf wat verzonnen. Ze was opzoek naar andere paarden maar kon er vreemd genoeg geen enkele vinden. Van draf hield ze in een keer op een speelse manier halt, waarna ze haar voorbenen uit elkaar zetten om zo bij het gras te kunnen. " zo grasjes, vandaag ga ik jullie mijn tanden laten voelen " zei ze met een speelse meisjes stem met een tikkie ondeugd er in. Ze opende haar mond en vouwde het om een grote pluk gras heen waarna ze met bruut geweld haar hals optrok om gras vanaf te bijten. Maar vreemd genoeg waren haar tanden nog niet helemaal door en gleed ze zowat achterover, zonder resultaat. Haar oren even geiriteerd in haar nekje stampte ze met al haar vier benen op dat stukje gras en maaide de pollen eruit. " dat zal je leren stomme grasjes " snauwde ze na en stak haar tong op naar de grassprieten die er uit lagen. Ze sloot haar ogen en dribbelde speels verder. Haar liedje weer in haar hoofd en trots als een pauw. Hopend dat niemand haar domme actie had gezien. Met haar ogen dicht liep ze vrolijk met opgeheven pas, waarna ze pardoes tegen iemand aanliep. Een hap adem van schrik en hijgde even vol na waarna ze haar benen netjes in een vierkant liet staan, haar borst naar voren deed en kuchte. " ahum ahum ahum, je staat in mijn weg " sprak ze toen, haar ogen gesloten haar oren trots naar voren en verwachtte van iedereen dat ze haar als een prinsesje behandelen.
Rang 1
Terug naar boven Ga naar beneden

A little foal in a large world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Wandering.lost.scared.sad.FOAL
» Kaya and her foal need help!!
» HELLO WORLD, THIS IS MY BIOS
» "Whats in the Basement?" ---Open to all who feel like they can take on the world--
» The Unstable World [EVENT]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX