IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

The cold sea breeze (&Velkan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Spartan

avatar

Profile
Number of posts : 651
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: The cold sea breeze (&Velkan) za 5 jan 2013 - 19:29

Jules
The one and only

Een koude zeebriesje blies door de zwarte manen van Jules die zich weer eens over de grenzen van de Minanter in Orlais bevond. De merrie vond het in Orlais gewoon veel mooier. Ze stond op het strand met haar hoeven in de zee. Een groepje meeuwen vloog boven de zee en pikte af en toe een visje uit het water. Jules hield wel van de zee lucht en dat koude briesje, het was rustgevend en af en toe moest ze zichzelf gewoon even dat rustige momentje gunnen. Een verschil dat tussen haar al heel veel andere paarden van hier was dat zij altijd uitkeek naar de volgende blauwe maan. Ze vond het op de een of andere manier best grappig, maar ja ze had nog nooit een paard voor haar neus zien sterven door een schim, tot nu toe had ze het wel grappig tijdens de blauwe maan. Het grappige was dat ze altijd elke blauwe maan dezelfde hengst tegen kwam. Ze grinnikte kort. Wat vond ze het toch leuk om die hengst te plagen, niet alleen hem maar bij alle hengsten verzamelde ze al haar charmes bij elkaar. De een was makkelijk te verleiden dan de ander, de een viel al voor haar al ze alleen nog maar het haar ogen knipperde maar bij de ander moest toch wel iets meer doen. Het was altijd anders en dat maakte het spelletje juist zo leuk. Bij merrie ging dat anders. Zet Jules bij een merrie en er komt bonje. Ze was namelijk best arrogant en daar houden de meeste merries niet van, het was ook erg bijzonder als het een keer wel goed ging...


Jules draaide haar lichaam en begon over het strand te lopen. Haar donkerbruine ogen gleden over de kliffen. Ze liet haar slanke lichaam over gaan in draf met mooie gestrekte benen. Haar staart die van de boven kant zwarte was en daarnaar overvloeide in blond golfde sierlijk achter haar volmaakte lichaam aan. Ze trok haar staart een beetje op zoals arabieren dat zo mooi konden, nou ja, ze was niet helemaal arabier maar ze had veel eigenschappen van de arabier in haar genen, haar moeder was tenslotte en volbloed arabier en het was haar vader geweest die van haar een halfbloed maakte, hij was een totaal onbekend ras maar zeker geen arabier. Haar slanke hoofdje hing hoog in de lucht en zag in de verte een gedaante van een paard. Jules sprong nu over op een elegante galop richting de hengst. Toen ze in de buurt was remde ze af en liep naar de hengst toe. Haar hoofd nog steeds mooi in de lucht. Haar manen sprongen weer naar voren toen ze vertraagde en krulden voor haar borst langs. "Heey"Zei ze met een zachte charmante stem. Ze gooide even haar hoofd omhoog zodat haar pony aan de andere kant van haar gezicht viel en half over haar oog. Ze zwiepte een keer mooie met haar staart en knipperde met haar ogen lief naar de hengst.

(&Velkan)


Terug naar boven Ga naar beneden
Jennifer
Administrator
avatar

Profile
Number of posts : 4988
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The cold sea breeze (&Velkan) za 5 jan 2013 - 21:03Velkan Valerius

De scherpe noorderwind reisde over Orlais richting de rest van BMH. De golven klotsten fel tegen de rotsen. De zee was onrustig, te onrustig voor de tijd van het jaar. Zijn paarse ogen keken naar de donkere hemel. Het was nog heel vroeg, de meeste paarden waren nog bij de kudde en de zeldzame gevallen als Velkan zelf die waren op pad. De zon zou zo opkomen en Velkan wou het graag zien voor hij terug aan het werk ging. Pappie had liever niet dat alles van informatie te laat geleverd zou zijn. Zijn gitzwarte lichaam stond op de kliffen met uitzicht op de zee. De aftekeningen die in sierlijk witte lijnen om zijn benen heen naar boven liepen gaven bijna een magisch zicht. En dan was er nog zijn witte hoofd met die intens lege paarse ogen. Overdag waren ze blauw met een paarse schijn, s’nachts was hij net als de rest van zijn familie, een paarsoog.

Hij bleef naar de hemel kijken, de wolken pakten zich samen en het werd nog wat donkerder. Het ging stormen en het zag er niet naar uit dat het bij een gewone regenbui zou blijven. Tegen de horizon begon het te bliksemen en Velkan keek vol interesse toe. Het was fascinerend, onder deze donkere hemel naar zo’n schouwspel kijken. Zijn blik gleed weg van de hemel naar een merrie op het strand, ze leek zo klein maar ze had Velkan wel opgemerkt. Hij snoof kort, de zoetheid die allemaal maar merries bezaten kwam hem tegemoet. Zijn oren draaiden haar richting uit terwijl ze langzaam over de kliffen dichter komt. Zijn paarse ogen volledig zichtbaar, eens zien hoe ze daarop zou reageren. ‘Goedemorgen.’ Sprak hij vlak na haar begroeting. Velkan blikte terug naar de donkere hemel en keek naar de zon die langzaam boven de horizon begon te priemen, toch zou het nog even duren voor ze helemaal op zou zijn. ‘Een merrie alleen in dit verlaten oord op dit tijdstip, lekker vroeg, is …’ Hij zweeg en keek haar weer aan. ‘Gevaarlijk, niet bang om de verkeerde tegen de komen?’ Vroeg hij met die typische mysterieuze gloed rondom hem …
° flut =(
ONE WICKED GAME WE PLAY
Like a Star @ heaven :
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Spartan

avatar

Profile
Number of posts : 651
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The cold sea breeze (&Velkan) zo 6 jan 2013 - 14:00

Jules
The one and only

Nu pas viel het haar op dat hij paarse ogen. Ze had zelf nog nooit gezien dat Avanti ook paarse ogen had maar ze had er wel van gehoord dat hij die had. Oe, gezellig, misschien was het wel familie. Een speelse grijns speelde op haar gezicht. ‘Goedemorgen.’Sprak hij waarnaar hij weg keek. Jules draaide haar slanke hoofdje mee en zag dat de zon eindelijk aan het opkomen was. Ze draaide haar hoofd weer terug naar de hengst. ‘Een merrie alleen in dit verlaten oord op dit tijdstip, lekker vroeg, is …’ Sprak hij en keek haar nu ook weer aan. Jules hield haar hoofdje een beetje scheef en knipperde met haar ogen. ‘Gevaarlijk, niet bang om de verkeerde tegen de komen?’Vroeg hij en beëindigde hiermee zijn zin. Jules zwiepte weer een keer met haar lange staart. Ze deed een paar stappen naar voren. "Nee hoor."Sprak ze met een hees, lief stemmetje. Haar donkere ogen keken hem diep in zijn paarse ogen. Zou hij ook een schim zijn? Daarnaar wende ze haar blik van zijn ogen af en stapte een rond je om de hengst heen zodat ze hem beter kon bekijken. "Ik kom vaak genoeg de 'verkeerden' tegen."Sprak ze terwijl ze een rondje om de hengst liep. Ze ging nu naast hem staan. Ze wou graag weten of deze hengst familie was van Avanti. "Paarse ogen, bijzonder hoor."Zei ze met een charmante stem waarnaar ze de hengst aankeek met een brede grijns. Toen stapte ze weer naar voren en draaide zich om zodat ze weer recht tegenover de hengst stond.

Flutje


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: The cold sea breeze (&Velkan)

Terug naar boven Ga naar beneden

The cold sea breeze (&Velkan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Revenge, like a beer, is a dish best served cold. (Open)
» Breeze Dasher's Cottage
» Supreme Ruler : Cold War - A Let's Play
» Cold Blooded Killing 101 (Tag: Jo)
» Red or dead a alternate cold war RPG

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX