IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

Always believe in a better world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
angieB

avatar

Profile
Number of posts : 83
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Always believe in a better world wo 22 feb 2012 - 20:23

Iris, een witte arabische merrie die BMH al een hele poos haar thuis mocht noemen was eigenlijk weinig tot bijna niet gekend hier in dit gebied. Dit was dan ook nooit haar bedoeling geweest maar ze vond het wel jammer dat ze zo weinig contact had met de paarden van dit gebied. Ze wist niet bepaald waarom dit zover is gekomen dat ze hier zo weinig paarden kende. Misschien hadden de meeste paarden hier gewoon geen intresse in een ontmoeting met haar , dat zou natuurlijk ook kunnen. Maar uiteindelijk liet ze het niet aan haar hart komen er waren andere dingen waar ze zich zorgen om moest of kon maken. Ze had al een hele tijd met Erebus in haar hoofd gezeten. Geen nieuw, nieuws zou je kunnen zeggen Iris dacht iedere seconde wel aan hem maar nu was het anders ze maakte zich zorgen om hem ze dacht dat ze misschien wel tekort schoot om hem gelukkig te maken. Maar zo was er nogal eens een misverstand geweest dat ze hem had verlaten omdat ze dacht dat het dan beter met hem zou gaan wat dus niet het geval was geweest. Dus er waren genoeg gedachten die momenteel doorheen haar hoofd aan het spoken waren. Daarom heeft ze zichzelf richting de zee geleid. Het was immers al een hele poos geleden dat ze het mulle zand onder haar hoeven had gevoeld en de zilte zeelucht had kunnen opsnuiven.

Bij haar aankomst begroette de wind haar als eerste, haar manen waaiden hoog op alsof ze meteen een dans begonnen. Ze stak haar neusje de lucht in en sloot haar ogen terwijl ze de geur van de zee opsnoof. Aaah eindelijk was ze er. Haar ogen gingen weer open en keek voor d'r daar lag ze dan de prachtige azuurblauwe zee. Ze zetten haar lichaam aan in een vlotte draf terwijl het mulle zan onder d'r hoeven bij iedere stap inzakte. Bij het hardere gedeelte liet ze haar hoefsporen achter, maar daar keek ze niet naar ze keek enkel voor d'r ze had zin om eventjes de zee in te gaan. Wanneer het water tegen haar benen opkletste stopte ze met draven en stapte ze rustig verder de zee in. Haar neusje hield ze vlak boven het water oppervlak en ze snoof zo de zoute geur op. Ze richte haar blik op de horizon waar zovele al hebben over gefantaseerd en Iris was daar één van. Ze dacht steeds na over wat daar zou liggen, en of er daar nog andere zoals haar nu zouden staan en ook naar hier zitten te kijken en te denken wat er hier zou liggen. Het is best grappig als je daarover begon na te denken.

Haar gedachten dwaalden voor even af terug naar vroeger ze dacht na over wat haar moeder steeds vertelde over de horizon, volgens haar was deze oneindig en bleef je deze zien ookal stapte je er dichter naar toe ze zounooit dichter bij je komen. Maar Iris had dit nooit geloofd ze had altijd gedacht dat er daar iets lag en dat ze er ooit zou geraken. Maar met de jaren heeft ze haar moeder zoals altijd weer gelijk moeten geven. Het blijft hetzelfde hoe dichter je ook gaat. Het had haar langs de ene kant wel teleurgesteld maar dat doen dromen soms je teleurstellen. Soms lijken dingen grootser dan je uiteindelijk zou verwachten. Maar dit belet Iris niet om toch te kunnen dromen over een prachtige toekomst.

Iris ~ Rank 4
Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Always believe in a better world vr 24 feb 2012 - 23:08

'jack had rust nodig, even tijd voor zichzelf geen last van anderen maar hij had echt even geen zin om zichzelf optesluiten in het woud dus zodoende had hij besloten naar het strand te trekken, even een momentje voor zichzelf zijn manen die danste op de wind en de heerlijke zilte zee lucht.

Rustig zet de hengst zich in een galop aan richting hoe strand, toen hij dichterbij kwam kon hij de meeuwen al horen de golven die klotste en dan die heerlijke geur. jack zette zijn lichaam aan om nog een tandje harder vooruit te komen, en zodra de modderige ondergroend plaats maakte voor het mulle zand verlengde jack nog eens zijn passen, de hengst stoof door het zand genietend van dit alles. Zijn neusgaten stonden wijd open gesperd en zijn oortjes vrolijk naar voren gericht, een mooi plaatje om te zien.

Als de hengst na een tijd is uitgeraasd en zijn blik valt op een klein wit gestalte in het water houd de hengst halt, Zijn neusgaten stonden wijd open en zijn lichaam deinsde hijgend op en neer, Zijn vacht glom een van het zweet. De merrie fassineerde hem wel, Ze wel niet zo heel groot heel sierlijk en wit, hij had een zwak voor witte merries altijd al gehad. hij vond ze gewoon heel apart. Misschien kwam het omdat hij zelf zwart was?

Langzaam zetten de hengst zijn lichaam in een rustige stap op haar af, voetje voor voetje liep hij het water in genietend van de koelte, een vriendelijke brom verlaat zijn keel haar aankijkend in zich opnemend jack wist nooit zo goed hij een gesprek moest beginnen met paarden die hij niet kon, nee jack zn sociale kant was niet zo heel erg goed ontwikkeld ''hallo'' het simpellste wat je kon zeggen maar voor jack was dit al een hele over winning.. die simpele hoi tegen een onbekende.
.

[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
angieB

avatar

Profile
Number of posts : 83
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Always believe in a better world za 25 feb 2012 - 20:11

Het leek haar goed te doen deze zeelucht. Gewoon even alleen zijn en haar gedachten laten meewaaien met de zilte wind van de zee deed Iris' goed. Het deed haar terug denken aan goede momenten. Enja ook aan Erebus het was niet de plaats waar ze hem had ontmoet voor de eerste keer maar het was wel een plaats waar ze veel gesprekken had gehad met hem. De meeuwen die boven haar hoofd heen vlogen krijsten tegen elkaar, het was een heel apart en schrel geluid, het was eigenlijk wel facinerend. Iris zou altijd al graag eens geweten hebben wat deze wezens allemaal tegen elkaar schreeuwden. Haar gedachten bleven zo maar verder gaan maar hoefgetrappel bracht de witte merrie uit haar gedachten en liet haar opzij kijken. In de verte zag ze een zwarte hengst op d'r afkomen. Niet zo heel groot in vergelijking met Erebus dus het kon hem niet zijn maar dat had ze waarschijnlijk al sneller door gehad door de geur. De geur van Erebus erkende ze dan ook uit de duizend de geur van deze hengst was vreemd.

Nieuwsgierig bekeek ze de gangen van de hengst en keek ze hoe hij naderde. Hij leek richting haar te lopen dus draaide ze een kwart naar hem toe zodat dit meer uitnodigender was dan dat ze scheef zou blijven staan. Iris maakte altijd dat iemand anders hoe vreemd ook zich op zijn gemak zou voelen. Ookal had ze nu geen nood aan gezelschap ze zou dat niet laten blijken. Neen want zo is ze gewoon niet van persoonlijkheid. En eigenlijk stond ze wel open om nieuwe personen te leren kennen aangezien ze nog heel weinig paarden hier in BMh kende. Uiteindelijk strande de hengst bijna letterlijk naast haar. Ze keek hem vriendelijk aan met haar warme glimlach en zocht meteen zijn ogen op die al even zwart waren als zijn vacht. Wel meteen begroete hij haar waarbij zij knikte, 'goededag' bracht ze vervolgens vlotjes en beleefd uit. 'mijn naam is Iris' vervolgde ze toen ze wou niet dat het stil zou vallen zodat er een ongemakkelijk moment zou komen, 'ook aan het genieten van de frisse zeelucht? '.

Iris ~ Rank 4
Terug naar boven Ga naar beneden
xGinny

avatar

Profile
Number of posts : 248
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Always believe in a better world di 28 feb 2012 - 0:54

'Hoe dichterbij hij bij de witte merrie kwam hoe vrolijker de hengst werd, Ze had een apart effect op hem, wat nog best apart was want ze kenden elkaar nog niet eens, Als haar mooie stem dan zijn oren bereikt glimlacht hij liefjes naar haar.

‘’ Goeiedag, leuk kennis te maken met je Iris mijn naam is Jack, én ja de zee doet je goed als je er lang niet meer geweest bent, het is prachtig mooi hier. ‘’ Jack was nog nooit zo spontaan geweest tegen een onbekende maar bij haar voelde het vertrouwd, misschien omdat iris hem aan arwen deed denken, zijn kleine zonnestraal zoals hij haar dan noemde omdat ze altijd hyper en vrolijk was, net een klein kind. ‘’ vind je het wel leuk om gezelschap te hebben anders laat ik je gewoon met rust ‘’ hij meende het als ze geen gezelschap wilde moest ze het zeggen en dan kwam hij haar later wel weer een keer gezellig opzoeken.

inspiloos menn!
.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: Always believe in a better world

Terug naar boven Ga naar beneden

Always believe in a better world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Orlais-
» CHATBOX