IndexHandbookMapGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenZoekenFAQ

Deel|

It's al burned now [open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: It's al burned now [open zo 10 maa 2013 - 10:31


L e g o l a s


Rustig stapte de hengst tussen de verbrande varens door. Zijn hoofd hing laag, kijkend naar het gevolg van het verwoestende vuur. Pijn was in zijn ogen te lezen. Waarom? Waarom was dit gebeurd? Zijn oren stonden neidig naar achteren. Nu was het ook nog eens zo dat hij zijn vrienden kwijt was. Waar waren ze? Lynn was natuurlijk gevlucht voor het vuur, maar verder kende hij niet zoveel paarden. Één schim had hij ontmoet, en hopelijk was dat zijn laatste ontmoeting geweest met die afzichtelijke wezens. Tuurlijk, ieder paard was bang voor de schimmen, ook hij. Maar toch hielt hij te veel van dit land om het te verlaten, en zo de veiligheid van een ander land op te zoeken. Hij beschouwde Blue Moon Horses als zijn thuis, ondanks het gevaar van de blauwe maan. Dat was het waard, het hielt zijn leven spannend.Terug naar boven Ga naar beneden
Spartan

avatar

Profile
Number of posts : 651
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It's al burned now [open zo 10 maa 2013 - 15:51

Tarquando
We can teach things from bad persons


Rustig liep de zwarte, zware hengst door het eens door vuur verwoeste gebied heen. Zijn hoofd hing laag voor zijn borst en zijn zwarte, lange manen hingen langs zijn hals. Hij brieste en schudde kort zijn hals. Tarquando had veel geleerd van zijn vader, of nou ja, hij had geleerd wat hij niet moest doen en wie hij niet wou zijn, zijn vader dus. Maar Tarquando treurde nu ook niet meer om zijn verleden, het ging nu goed met hem en hij was zelfs best trots op zichzelf. Hij was een rang omhoog gegaan en vooral daar was hij trots op, om nu bij rang 2 te mogen zitten. Hij had ook de laatste tijd veel aan zijn conditie gedaan, lange afstanden galopperen en door het water galopperen. Hij voelde zich goed en dat was ook aan hem te zien. Tarquando hief nu zijn hoofd ook weer en keek in het rond met zijn bruine kijkers. Wel had hij de laatste tijd minder sociaal contact, het laats gesprek was met Darlica. Zij was echt een mooie merrie en hij had echt een zwak voor haar, ze had het zo moeilijk gehad en niemand had haar begrepen. Ze had niemand gehad om steun bij te kunnen zoeken. Een fris zomerbriesje blies door zijn manen heen. In de verte zag hij nu een hengst lopen, en eentje die voor hem niet onbekend was. Hij zette zijn lichaam over in een drafje en draafde op de hengst genaamd Legolas af. Toen hij naast Legolas kwam begon hij weer te stappen. Hij keek even opzei om er zeker van te zijn dat het Legolas was. “He Legolas, alles goed?” Vroeg hij met zijn zware, warme stem. “Zonder van het gebied he?” Vroeg hij terwijl hij om zich heen keek. Gelukkig zou alles wel weer terugkomen, al de flora en fauna….


(Moet weer eff inkomen xD)Terug naar boven Ga naar beneden
FantasyFair

avatar

Profile
Number of posts : 291
Status : Active


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It's al burned now [open zo 10 maa 2013 - 16:27


L e g o l a s


De geur van een bekend paard drong de neusgaten door van de jonge hengst. Legolas hief zijn hoofd toen Tarquando naast hem kwam lopen. "He, Legolas, alles goed?" vroeg de hengst aan hem. Hij knikte langzaam. "Ja, over het algemeen wel. En met jouw? Nog schimmen tegen gekomen?" vroeg hij. "Zonde van het gebied he?" zei Tarquando. Legolas knikte. "Ik weet nog dat ik hier de eerste keer was. Het was zo mooi, zo levendig. De schimmen hadden hier nog niet aangezeten. Maar nu... Nu is dat alles weg. Verbrand, getransformeerd naar as." zei Legolas. Hij zuchtte toen hij nog een keer over het gebied keek. Hij schudde zijn hoofd en keek de zwarte hengst weer aan. "Nog bijzondere dingen meegemaakt?" vroeg Legolas. Hij was wel benieuwt of Tarquando nog iets leuks had beleeft. Hij keek de hengst vriendelijk aan, wachtend op een antwoord.

-flut-
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudProfile


Contact
BerichtOnderwerp: Re: It's al burned now [open

Terug naar boven Ga naar beneden

It's al burned now [open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» To Pour Salt Into An Open Wound...
» The Shivering Isles (Open To All!)
» Enemies Brought Together As One(Open, Pick N Play)
» The Vacation (Open Rp)
» Erone's House (OPEN)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Blue Moon Horses ::  :: » Archive :: Anderfels-
» CHATBOX